Jul 9, 2011

erk..korang bukan lelaki hipokrit kan? :)



eh..eh..yuhuuuuuuuuu~ selamat hari bersih sedunia..apekah? :P
dah eyka tak nak bebel lebih lebih intro ini..eyka nak korang layan je ape eyka bebel tengah tengah petang buta ini haa..

Sebab eyka dah mahir selok membelok dalam make a relationship..HAHA..so kire dah banyak yang eyka try market itu..

*gambar pakwe gua si bibir wajib ada! haha*

eh..sambung balik...dalam banyak banyak eyka try market itu..common yang eyka jumpa banyak laki hipokrit..erk-..-"..
eyka ingat pompuan je rempit rempit hipokrit..rupanye laki pon ade ke?  =..='
bala bala bala...:D
lelaki akan hipokrit bila first meet:
erk...eyka jumpa macam ini tau... gila laa..first time jumpa laki pemalu..muka ala jeniffer lopez malu dia..tapi depan eyka je laa..belakang ya rabbi perangai..kalah lelaki macho berkata kata dekat luar sane..
erk..korang memang hipokrit tentang ini ek kalau jumpe spesimen macam eyka (pompuan) bila keluar date first? :)

lelaki akan hipokrit bila dia kantoi dengan awek dia:
haha..yang ini based pengalaman member eyka laa..dah tau kantoi macam macam alasan..ce cakap direct je bila dah kantoi itu...
"i memang dah menduakan u..so?" 
asal nak hipokrit sangat? takot awek hilang la teww~ haha;D

lelaki akan hipokrit bila bercinta:
alaa...normal la benda alah ini...ye la nak jaga hati spesimen macam eyka ini kan..kena la hipokrit sikit..HAHA
situasi:
minah: eh sayang u ade dekat mana ini? kata nak jumpa..:(
mamat: i on da way nak ambik u la ni...:)
padahal waktu itu tengah sedap sedap tidur telentang dalam bilik itu haa...
erk..ni hipokrit juga kan? =.='
lagi contoh situasi :
mamat : i sayang kat u laa...
minah : ye ke u sayang dekat i?
mamat: ye laa...serius la sayang...:)
( tapi dalam hati menyumpah nyumpah nak muntah..betul tak eyka cakap ini? haha)

cukup kot sebab kaum adam ini susah sikit nak tau dia hipokrit ke tak..
sebab eyka kaum hawa..haha
tentu la tak pakar sangat kan? so yang ini dulu laaa..kalau eyka jumpa lagi kategori laki hipokrit..
nanti eyka sambung main part part la plak lepas ini ek! hehe:P


psst..pssst...korang pergi tak perhimpunan bersih hari ini ? apa cerita ek? ade main bom air tak kat sane? :) 

16 comments:

Kapten Atok said...

selagi x kawen semuanya akan cuba lindung aap yg patut


dah kawen br terbuka semua

lelaki n perempuan semua sama ja

Ain said...

halahhh. bukan laki je hipokrit.. pompuan pun sama.. hahaha gua lettewww. kbai!!!!

Syakir Rahman said...

yg penting aku sndri pon kdg2 hipokrit gak....*erk..bukan kdg2...selalu la gak..hahahah

Eyka said...

kapten atok:

dah kawen br terbuka semua
#erk..apekah? haha:P

eyka cume pelik je sb laki ade sifat hipokrit..bnyak eyka jumpe pompn je mcm ni..bhahaha :P

Eyka said...

ain: gua tau lame dah..lu hipokrit n dua2 kan abg gua..okbai! hahaa:P

Eyka said...

syakir rahman: tau lame dahh..okei tak jawb mcm 2..? haha:P erk..okbai! :P

cikSukaSuki@AL said...

hipokrit tu lumrah alam. perkara biasalah. dalam jiwa manusia memang ada hipokrit cuma dalam sedar atau tidak.

*ala-ala muke motivator*

Shaherah said...

lelaki ni hipokrit bukn ape.. kkdg die jge ati perempuan yg sensitip x tntu pasal..

shera bnyk kawan dgn lelaki.. ape yg shera nmpk lau lelaki guna ayt "kau aku" or "gua lu" ngan perempuan.. lebih2 lgi mamat uh perempuan uh minat.. sensitip jek.. serba salah lelaki uh di buat nyer.. ye tak? ^_^

Syakir Rahman said...

kalo jawapan mcm tuh kirenye aku x hippopotamus la..eh hipokrit la... sbb ko dh taw aku ni jenis yg mcm mana..kn3...

Eyka said...

cik suka suki (#erk!apekh nama pelik ni..haha): eh..ehh..gua pham! double like ahh motivator 2..bhahaaha :p

Eyka said...

shaherah: erk..gua pon serba slh nak ckp ye ke tak..erk~ haha:P

Eyka said...

syakir rahman: hipotamus..? #erk..apekah? bhahaha :P
asal ade lagi ni? tak puas hti la teww~haha:P
yg pasti lu memng hipokrit forever..erk, boleh tak ckp cm2?..okbai! haha:P

cikSukaSuki@AL said...

jangan nak pelik sangat dengan nama gua lahhhh T_T

Eyka said...

cik suka suki: hahahaa:P biarrr ahh! haha..wekk! ^^

Opah Kentang said...

kalu laki hipokrit tu opaah tak tau la pulak.. kalau ego tu memang ramai..ehehe :)

Eyka said...

opah kentang: haha..tahu..eyka pon pernah jmpe cam2..haha:P