Jul 21, 2011

E M O S I


BERTERUS-TERANG LAGI SAKIT DARI BERSELINDUNGKAN KORANG ? : (
#awak eyka mintak maaf sebab tak boleh terima awak dalam hidup eyka sebab 
awak purpose eyka jadi awek awak lambat seminggu dari dia...
eyka harap kita kawan lagi..sebab eyka masih sayang persahabatan kite berdua..
eyka tahu sakitnya kena tinggal tapi eyka tak boleh terus terus menipu awak dengan mengatakan eyka single..
dan bagi harapan dekat awak..eyka tak sanggup tipu awak 
eyka terpaksa mengalah untuk mengaku sebab eyka tak nak awak terus terluka lagi dalam...eyka tak nakk..huhu:(

eyka minta maaf sebab eyka tak bagitau awal tentang perkara itu..
sebab eyka sangat sangat sangat takot akan namanya perpisahan...
maafkan eyka yang naif ini tau awak..huhu =.="

satu yang eyka nak awak tahu..

EYKA SAYANG PERSAHABATAN KITA..
EYKA TAK NAK SEBAB CINTA AWAK DEKAT EYKA..
KITA BOLEH PUTUS KAWAN...
EYKA TAK NAKKK!!! HUHU :(
#nanti lepas bagitau mesti awak jauh dan terus tak nak kawan eyka dah..tak nakkkkk:(

YA ALLAH..
JANGAN LAH KAMU SAKITKAN HATI MEREKA YANG EYKA SAYANG DAN 
TOLONG LA HAMBA MU UNTUK MENJELASKAN SEMUA PERKARA DAN TIDAK BERSELINDUNG SELAMA-LAMA NYA DAN SEMOGA KAMU PERMUDAHKAN LAGI PERCAKAPAN EYKA NANTI...BANTU EYKA YA ALLAH..
AMIN =.=

eyka mengaku sekarang..
eyka bukan SINGLE tapi dah BERPUNYA :(


Tumblr_lmo3j2o15h1qbjt25o1_500_large
#sekarang eyka tengah nak on da way telefon dia...
tolong doakan eyka ek awak semua..-.-

17 comments:

schaze zainn said...

kalau dia seorang gentelman mesti dia bleh accept :)

Eyka said...

schaze zainn: hurm..takot..=.="

Kapten Atok said...

takpelah. akan aku tanamkan perasaan ini dalam2

mcm dialog drama plak

Eyka said...

kapten atok: haha..tak yah nak main dalam2 sgt ahh! hee:)

#a'a kan? :)

Eyka said...
This comment has been removed by the author.
Wadi AR said...

eyka napeeeeeeeeeeeee? alololo mucuk2 ni

aimie amalina said...

apekah?hayoo..x pe..kite paham..

koaat ye! insyaAllah niat eyka murni..jgn sedih ye =)

gigiAriEma said...

dilema yu yunk.. huhu
xpe sabar2.. kematangan terserlah dlm mmbuat kputusan.

Eyka said...

wadi AR: hehe...dah okey dah la sygg..haha:P

Eyka said...

aimie amalina: yee...mecasih tau awakk! :)

Eyka said...

gigi sayam: eh..eh..tak nak lawt eyka dah kan? org rinduu dy kot...huhuu..=.="

#betull..sokong :)

-Faridz- said...

wah sape tu..

Eyka said...

faridz: ntah..:)

-Faridz- said...

err ntah?

Anonymous said...

Persahabatan lagi hebat dari percintaan * MR.N

-Faridz- said...

=)

Eyka said...

anonymous: eh..awk lagi..betul eyka sokong :)