Apr 6, 2011

jangan nak berjiwe sangat la eyka! :)


sudah-sudah la entri berjiwe karat eyka semalam...letih dah la nak sedih-sedih bagai ini...kesian korang kena layan otak romantik plus sengal eyka semalam...sory about that! huhu..^^"
*punca annoying ini dari tangan puaka eyka ini....yang gatal tangan dan tidak ketahuan hala  pergi skodeng dan tekan-tekan bagai...tak ada sapa suruh..kan boleh sedih balik macam entri puaka semalam! padan muka eyka! ohhh....dem..dem..dem...;D*



eyka akan ignore semua benda yang membabitkan  tentang semua benda yang boleh buat eyka sedih...yang pertama sekali haruslah facebook..mungkin eyka akan ignore cik facebook dan berkawan rapat dengan blog hudus eyka ini je selepas ini.....hopefullly la..=.=

okei sudah-sudah...ini short entry dari eyka sebelum eyka pergi study for eyka punya test IT petang ini...walaupun eyka serabut dengan orang sekeliling dan dengan si hipokrit dekat sekeliling hidup eyka ini...eyka baru sedar bahawa ini la kehidupan..kadang-kadang kita seronok dan kadang-kadang kita jatuh...that all FAITH...semua ada masa-masa susah senang mereka...hope eyka boleh bertambah tambah tabah hari demi hari..doakan eyka baik-baik lagi tau awak... ( : 

pasal test eyka petang ini dalam pukul dua...tolong doakan eyka boleh jawab dengan lapang dada ek korang...:)

okei sudah-sudah la entri  merapu rabak ini...nak out pergi sambung study balik...buku...buku....buku...adiosrosak dan terima kasih sudi baca:)

12 comments:

cik ubi said...

gud luck..

Eyka said...

cik ubi: thanx! :)

fendy said...

gud luck!
study2,stop berblogging dulu. :p

Oshin jamel said...

gud luck eyna!!!

Qaseh dalia adelia said...

hehe ..sabor2 kalau tgh sedih jgn masuk blog qaseh ..nnt lagi parah ngehh2 gud luck budak kecik

Cik Ezy said...

epy2 sokmo ye yunk!
=)

cemomoi said...

sakit kepala tampal koyok

akmal said...

gud luck, all the best!

leyzajamil said...

Eyka, kamu telah di spot!!

saya tag awak tau :)

cikcleopatra said...

biasa la tu ika..lumrah kehidupan kan.hehe,

tukang karut said...

blajar rajin2,ble dh dpt result best,jgn lupe blanja yek!!!

kay_are said...

punca die tangan tu ye? camtu meh sini nak potong tangan die tu.. ^_^ abru r xde dah entri2 macam tu lagi.. =P