Apr 5, 2011

eyka down balik..:(

senyap-senyap...ini luahan hati eyka malam ini...*eyka manusia biasa..maaf ..T.T* eyka tak tahu la..eyka ini jenis manusia ape ntah....dah buang masih terhegeh-hegeh lagi suka...eyka pergi klik FB puaka ex-eyka dulu..ternyata dia sangat-sangat bahagia...eyka je masih macam ini...kenapa boleh jadi camni ni?? KENAPA!! eyka tak kuat balik...: (

KENAPA DIA BOLEH BAHAGIA SEDANGKAN EYKA TAK!  T.T *jangan mengalir lagi air mata..stop..stop...*

eyka rasa dia buang eyka dulu sebab dia dah bahagia dengan hidup dia dengan budak itu..so dia buat pilihan tetap buang eyka terus dari kehidupan  DIA sebab eyka memang x secantik dan sesopan pompuan yang dia minat itu...eyka tahuuu...eyka bukan macam pompuan lain...tak pandai masak langsung..tak seramah dia...tak secantik dia..tak secomel dia...tak seayu dia...semua FAIL..bak kata eyka memang out of type lelaki la...so eyka accept that for faith eyka..
*stop la air mata! stop! *



okei nak out cari udara segar...terima kasih sudi baca entri tak leh blah eyka ini...

11 comments:

aNiS aNiSa said...

setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya..

jgn sdey2 ya =)

latest entry : Hati Seorang Wanita~

apik pehe said...

uihh mek..jangan pkir camtu..apik kn ader lagi ni..huhu

sabrina said...

x bek ckp cm 2..stiap wnita dciptakn indah n cantik...
saba ea..hanya allah yg tw ap yg trbek to kte...:))

ika~~ said...

first of all,hai another ika!(eventho spelling xsma)

ape yg awk rsa,sy pnh juge and smpai skang sy still stalking my-biatch-ex tu.mmg nmpk dia bhgia, awk.tp dlm hati dia spe tau?mnunjuk leh la..ingat, tuhan akan balas stiap ape yg dia buat kat awk (kite 2 be precised).so serahkan semua pd allah.

biar org buat kita,jgn kita buat orang.allah akan bls lebih sbb kita bersabar.

chillex!he dont deserve you my dear!

kay_are said...

asyik nak down je die ni.. sile r up2 balik ye cik eyka.. biar je r die.. die dah teruskan hidup, eyka kne wwat yang same gak.. ok chill2 ^_^

anep said...

relax la ika
im still single
hahahahha..
skodeng2

putrifayad said...

namau sedih2 okeyh..
kumbang bukan seekor, bunga bukan sekuntum..
hehehe..
kite ade surprise ni jom cekidout..
http://fayadrahim.blogspot.com/2011/04/ade-blogger-puji-fayad.html

neslO_ais said...

hemmm... b strong..
SEMANGAT!!! jom sy blanja NESLO AIS..

pehh aku plak terliur sendiri bile taip neslo ais.. feveret aku tuh!~

- koroe - said...

eyka.


dulu2 single jugak kan.

oke je.


eyka jangan main fb lagi. eyka kawan dengan buku je. hee





senyum2 cepat !

Eyka said...

semua terima kasih support eyka...sygggg korang! muahhh! ^^..eyka ni mengedik kan?? ksian korang kena layan otak eyka ini...huhu..

Qaseh dalia adelia said...

mcm qaseh dolu2 je ..same situation .. cool hidup mesti diteruskan biar air mata mengalir agar kelegaan dtg