Mar 30, 2011

ketenangan hati..:)


setelah lama eyka mengepamkan diri dari update eyka nye belog..eyka kembali lagi menyahtoksikkan blog yang telah di makan oleh anai-anai disebaban kelalaian domo menjaga si belog hitam ini..

eh..eh..eyka bukan nak cecite pasal domo sebenarnya..bukan..bukan...
ini lebih entri kepada kurang kasih sayang semalam..hampir banjir tidak ketahuan hala disebabkan eyka di uji dengan ujian yang maha hebadd bila eyka mengetahui my ex yang eyka tergila-gila sangat itu sedang bahagia tanpa eyka..dan yang lebih eyka tak boleh blah lagi si betina itu la yang merosakkan dan menyebabkan dia meninggalkan eyka..so layak la eyka panggil that loving couple for bitch ...
demm..dem..demm...eyka tak suka perangai benci eyka yang bermukim sekarang ini..
tolong la pergi perasaan benci..iskh!..T.T

 walaupun eyka dapat berita tak hot itu tapi eyka bersyukur sangat-sangat sebab eyka tak terus lalai suka dekat jantan keparat itu..*eyka cuba untuk bersikap sebagai si baik hati dan menjaga tutur kata sebagai gadis timur tetapi maaf eyka juga manusia..selalu tewas dengan perasaan*




selepas ditinggalkan terkapai-kapai sesorang bila keadaan sesak nafas eyka itu, memang mati terus perasaan eyka dekat semua lelaki tapi eyka cuba buka balik hati eyka just for jadi kawan sahaja..sebab eyka takot untuk memulakan cinta baru lagi sebab nak jaga hati eyka dari terluka lagi dan lagi..eyka nak selamatkan hati eyka dari terus merana di sebabkan CIK CINTA..walaupun ramai kawan eyka dan kawan belog hitam ini cakap just be happy and leave them and go on with your life..tapi eyka tak boleh lagi teruskan hidup eyka...eyka tak tahu la ubat guna-guna apa si jantan keparat itu guna untuk bagi hati ini suka sangat dekat dia...ohh..demmm..sumpah tercalit perasaan meluat pon dengan diri eyka..sebab still suka lagi jantan keparat itu walaupun kena damn macam itu je hari itu...T.T..mungkin eyka ditinggalkan disebabkan
eyka tak secantik dia :(
*maaf lagi sekali eyka juga manusia biasa..yang selalu lalai menjaga lidah*

mungkin lepas ini korang mesti tak nak dah singgah dan baca entri eyka..ye la entri merapu macam nak kena sembelih ini mana la layak nak dibandingkan dengan cecite hebadd belog korang..eyka sedar itu..pasal hati eyka, eyka cuba test buka tapi still not open lagi sebab eyka takottt sangat nak kecewakan cik hati..
eyka cuba untuk bertenang tetapi hati eyka gagal lagi dan kecewa..hati terus disakiti lagi dan lagi disebabkan otak eyka yang pakai pilih je ini..ohh..demm..: (

 kalau la eyka dapat hentikan masa..eyka nak je rewind before hati eyka berkecai dan ubah benda yang nak jadi ini..tapi eyka manusia bukan tuhan....kalau boleh mesti  hati eyka lagi happy kan awak..awak..??hehe:)

dah mula la mengarut dah ini..lepas ini nak buat solat hajat la..supaya hati eyka terhindar dari perasaan benci manusia lain ini..moga-moga masih ada sinar untuk eyka bukak hati eyka demi lelaki masa depan..ya allah..tolong la hamba mu ini....amin..=.=" (mood: semakin tenang bila dapat luahkan semua)

10 comments:

husna mukhtar said...

LANTAK JE DORG TU

Eyka said...

husna mukhtar: mecasih..:) eyka akn cube^^

y u y u Z u l a i k h a said...

Yuyu nak kena tenang hati gak ni~

Eyka said...

yuyu: eh..eh..yuyu la!! wah2~XD mecasih komen belog eyka..terharu!!huhu..T.T

Bro Azqar said...

hewwmm.... :)

selagi hayat masih berjalan, selagi itu hidup perlu diteruskan.

yang datang pasti pergi, yang kekal pastinya sedang menanti.

Jangan biar sejarah menghatuimu, biar sejarah menjadi jambatan (tempat pijak2) untuk beroleh kejayaanmu.

:P ayat x boleh bla jap hahaha heebaaddd kan3??

bunga said...

ika kena cabar diri pk..ckp dengan marah n lantang..apa ko ingat aku tak boleh hidup tanpa ko..lantaklahhhhh...anggap itu sebagai cabaran tuk ika..

cayokk..

Eyka said...

bro azqar:mecasih tau scandal..syg u lebih la mcm ni! hahahaXD boleh tahan speach terasa mcm kat astro aruna..hebadd!! hahahaXD

Eyka said...

bunga: mecasih..eyka akan buat sat gi!! arghhh!!! i hate u my ex!! huhu..*menjerit2..*

mecasih tau bunga...hati eyka tenang dah..^______________^

Bro Azqar said...

HAHAAHA waaaww!! besnyew di hargai dan dsygi.. :P scandal? jgn sandal assadi sudaaa :)
asro aruna?? waahh ni asro malam biru punyew tau ! copirite :)

Eyka said...

bro azqar: wekk! heheXD jaht!!hehe:) sandal assadi xde kat umah eyka...kalu sandal crocs ade la! boleh kan??heheheXD