Mar 8, 2011

ehem..ehem..haha:)

*seperti biasa gambar wajib yang tak ada kena mengena dengan entri...hahaa*

tadi eyka baru je balik-balik kelas mandarin tadi..tetiba eyka terasa nak update blog eyka yang da lama sepi rasanya ni..hahaXD so eyka kena tag dengan budak comey ni:) 

dia tag eyka suruh jawab..usha-usha tadi rasa macam best je nak pusing-pusing kepala eyka sebelum kepala ini jem semula dengan musuh utama eyka...cik A..hehee:)

tajuk tag :ape perasaan anda!:) layan der~^^

1. ape perasaan anda biler anda da lipat baju , tapi ade org berselerak kan balek ?
bukan rasa nak sepak je..rasa nak kerat-kerat budak itu lapan lapan lapan ratus ratus lima puluh puluh kali plus plus..so rude gila budak ini...bako je la~ sedap woo buat sup nanti itu olang maa~ yummmy!! hahaXD

2. ape perasaaan anda biler anda text org , tp org tu tk  reply ?
owh..tak nak reply ek?? eyka akan hantar mesej cakap...
"sila buang hendphone anda sekarang sebab hendphone itu tak reti nak hormat orang" hahaXD
*agak-agak orang itu reply balik tak kat eyka??hahaXD* 

3. ape perasaam anda biler orang cakap I LOVE YOU dkat anda secara tiba tiba ?
omg! mesti la suke!! hahahaXD eyka akan cakap mecasih dengan buat-buat muke ala-ala paris hilton malu tertelan sabun mandi....hahahaXD

4. ape perasaan anda biler di tinggalkan bf /gf ?
nages sikit-sikit kot malam itu..pastu pergi masuk facebook@ blog malam itu juga untuk search scandal baru lagi hot! hahahaXD 
*hidup ini singkat kenapa perlu fikir complicated! go on sudah~hahahaXD*

5. ape perasaan anda biler ade org mcm malas nak layan anda ?
oh tak nak layan ek? takpe-takpe..(cakap dalam hati) tapi eyka senang je nak buat budak tak mahu layan eyka yang baik hati sangat ni:)..eyka akan bercakap bercakap dan terus bercakap sampai orang itu response eyka balik dan terus sambung bercakap dan gelak ketawa bagai dengan eyka..soo sweett~hahaha:)

6 . ape perasaan anda biler orang ckp benda buruk pasal anda ?
marah kot tapi maafkan je la..sebab eyka takot dia kena seksa dekat kubur..macam seram pulak buat orang macam itu an?? huhu..T.T 

7. ape perasaan anda biler org puji anda ? 
mesti la senyum sampai telinga berasap...walaweh~ hahahahaXD 
*buat muka bangga nak kena tampar*

8.ape perasaan anda biler gf/bf dtg lambat mase nak gi date ?
buat-buat muka merajuk kejap...mana tau dapat domo baru nanti..wah2~ hahahaXD eyka punya domo sekarang takde kapel tau sebab pooh hari itu ada scandal baru! ade can kan??hahahaXD

so terima kasih daun keladi tau! eyka nak out buat cik A eyka itu dulu...bubye korunk~
mecasih yang sudi jenguk eyka dekat umah ini walaupun umah ini bersawang-mawang tak cuci lagi! hahahaXD

lot of love: 
eyka domo yang sengal~ hahahaXD

14 comments:

Simpleblanklife said...

boo...boooo....hahahaha

♥ Ana Joe ♥ said...

hehehe...lawak lah bace.rase cm nk tmpo.keh3 :P

Simpleblanklife said...

tampo, bako, jentik paru - paru dia pun xpe. kah3....

Azroy Bin Kassim said...

tak tau la nk ckp pe.. tak penah mengalaminya.. a.k.a jantan tak laku. haha

Farhan Zulhusmi said...

hahahah...
apa perasaan anda bila paris hilton tertelan sabun??hahaha...
tapi pasal bf.gf tu memang setuju....setuju sgt...hehehe

A.s.t.i.n.a said...

kalau pompuan tiba2 ckp i love u tu mmg tak rase ape.. kalau lelaki tiba2 cenggitu terus rase dier nyahh... lelaki tulin tak gitu.. tak gitu..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hehhehe...
ada2 je kamu...
macam2 perasaan...

p/s: OE baru datang sini... salam perkenalan... (n_n)

bunga said...

hahahha...lau bunga bila da lipat baju ada yang selerak balik jwb nyer..bunga akan selerakkan lagi n suh budak yang selerak tu kemas balik..haha//

nazrul ashraff said...

domo di tag!! hee

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-paling-sengal-by-jamban.html

Cik Ezy said...

kalo text saye, kompem saye akn bls,..
tp dgn ayat "maap kedit saye sudah abes"
hahakk..
leh tak gtu?

diyana said...

hai eyka! saya tag awak tok dapat header percuma!! ^^

cakap dekat domo i luv u!! ngee~~

Sasa Al-Sharif said...

eyka, sory baru igt pasal tanya bloglist hari tu. nak tulis dlm entri tp tiada idea. susah nak explen.

tp bloglist tu kan aku buat blog yg lain dgn 3 column

gaung said...

alamak..xpe xpe..kami masih single..hahaha

ENTRY TERBARU: gaung disangka seorang PEREMPUAN

Imran nyambek said...

I love you.Haa.amacam?stim tak? haha