Feb 27, 2011

ko hot sangat ke der?? :)

korunk ada dengar cecite tak hot sekarang ini?? eyka terkejut juga tadi sebab rata -rata blogger cecite pasal mamat ini..wah2~ mesti tersenyum girang gembira bagai la si empunya blog lensa rosak ini kan?? hee:)

dah baca kan entri dia ni?? :)

gila laser siot mulut  hamba allah yang bajet suci ini...eyka tak la sokong sangat orang lain..tak juga sokong dia...tapi entri dia okei juga...sebab dia ada menyedarkan blogger yang gila hot dekat luar sana..ce korunk pikir..positif der..kalau dia tak cakap tajuk macam itu ada orang nak pergi usha-usha entri dia...mesti la tak kan?? so eyka boleh buat kesimpulan..bahawasanya: 

AZIMAT.Ngok-ngek-ngok-ngek sampai mana pun, isi penulisan tu biar ada halatuju. Rupa blog biar simple, asalkan kaler tak striking, kan kan kan?

1. tengok biodata dia selit atas itu.. dia mesti ada reason sendiri kenapa dia buat macam itu...sebab dia kata tulisan dia mesti ada halatuju..so chill dulu la yang kena fitnah bagai itu..try tanya dan terus tanya sampai dapat jawapan dari empunya diri ek!:)


2. sebab dia nak tumpang populariti orang hot ini..itu yang dia mention nama bagai ini..so tak yah melatah sangat la sebab dia nak entri dia kena baca..itu yang dia selit-selit nama orang yang dia nak fitnah itu..secara otomatik dia pon boleh hot macam blogger kena fitnah itu!! betul tak??:)


3. maybe dia jeles dekat blog yang hot-hot ini..so dia cari la entri yang boleh buat dia naik dan terus naik..so yang kena fitnah tak yah la nak buat entri pasal blog dia..biar je dia..tak yah la nak hot kan dia sangat..mesti dia suka gila kalau korunk pergi cecite pasal dia..eyka rasa dia mesti gembira sekarang ini sebab orang semua mention pasal blog dia..:)


so yang kena fitnah relax dulu..tak yah nak kecoh-kecoh kalau nama kena mention..kalau korunk bukan macam dia kata..wat pe nak melatah sangat..relax-relax sudah! dia nak tumpang populariti blog korunk yang famous itu..so biar jex la..takyah nak sangat la sangat putus asa bagai ini tau! hehe:)


korunk yang kena fitnah mesti kuat dan jadi diri sendiri..asyik pikir orang je bila nak pikir diri sendiri...:)


kepada yuyu zulaikha: eyka sokong semua entri awak sebab awak berani show sebenarnya apa yang ada dalam benak awak itu dan berani cecite semua pasal life awak dalam blog..walaupun macam putar alam sangat tapi still ramai yang baca entri awak..tak yah la mengalah bagai ini..buat si empunya blog lensa buruk je happyy dan terus hott~ :) lagi satu eyka rasa lensa buruk ini salah seorang anon awak la yuyu! hehe:)


kepada lensa buruk: eyka rasa awak tak patut sentuh dan mention blogger lain..sebab terang-terang awak cecite pasal keburukan awak..
so tak macam awak ke yang jadi pelacur blogger ini..??:)*senyum sampai telinga..hee:)* 
lagi satu..tak yah la cakap pelacur ini..ini buat semua pompuan jadi blogger terasa macam pelacur tau! cakap la dengan nada yang elok sikit..macam "blogger yang budiman ke?? blogger yang perasaan hot ke..?? so tak de la orang nak marah sangat...:) lagi satu jangan la hentam orang tapi tak show pon muka awak..macam awak tak ikhlas dalam hentam orang..jadi la macam yuyu..dia cecita..tapi still muka ada untuk mengambarkan yang dia yang bercakap tentang statement yang dia kuar kan dalam blog dia..awak punye?? ada muka?? kalau kuar statement tapi kecut buat ape der?? heheXD...awak rasa dia lagi pelacur blogger ke atau awak yang mention diri sendiri yang jadi pelacur blogger ini??:)




eyka pon memang kaki gaduh tapi eyka pon ada reason kalau nak gaduh ini lagi-lagi yang suka cari pasal dengan eyka..memang kena la! so beware la ek! hahahaXD

kita sebagai blogger ini perlu ke gaduh bagai ini..life macam biasa sudah dan write la sebagai diri korunk sendiri..:) lagi pon dapat duit ke kalau gaduh...??kalau macam itu eyka pon nak gaduh la!! yeyeyeeye! sape mau?? meh2...:) 

42 comments:

nazirulhazwan~ said...

tak yah la link kan ke blog die babe, rugi je bagi trafik kat die

Farhah Zaidah said...

emm..dh baca gak entry dia tuh...

Eyka said...

nazirul: bukan ape..eyka nak bagi org bace..dia pon nak hot jugk macm korunk! hee:)

farhah: bagus la! hee:)

cemomoi said...

lillahi ta'ala.. kalu kita sedar betapa setiap tulisan kita ni akan ditanya oleh Allah di akhirat nanti maka eeelok le kita buat sesuatu kebaikan hasil daripada sentuhan jari jemari kita ni

Eyka said...

cemomoi: betul2 eyka sokong awak! :)

Amira Naddia said...

peergg..aku da sound da die!
ntah pape..
tp..
kang sat g die ngompat aku lak... haha (sbnarnye takot)

kay_are said...

memang panas gile isu ni.. x betul dah blogger tu.. siap mention name.. dapat dose free je aib kan orang.. ish ish

Admin said...

biase lah.. beliau nk blog beliau femes..! kecian yuyu.. grr

KHRLHSYM said...

haha setiap orang ada pendapat, dia memang berani tu je aku nak bagitau.

sokong atau tak? hmm bagi aku sampai mengaibkan orang tu bukanlah benda yang best.

gigiAriEma said...

haha..gigi de gak bca..cam hape gi..
nak trffic kot kan eyka kan..huhu..
sian dia...

cik sakdi said...

tq bagi link dia. syok juga, terbuka minda. hehe

nazrul ashraff said...

kesian yuyu..wuuu..mulut longkang habisan la! tapi bahasa dia bombastik gilerr...wiii..

gaung said...

buat baik dibalas baik,buat jahat diblas jahat.. balasan adalah kerja allah

ENTRY TERBARU: 5 kelebihan mandi di pagi hari / tips tidur berkualiti / kita jatuh cinta ke ?

Eyka said...

amira naddia:eleh2~ hahahaXD

kay-are: betul2..sedih woo~ huu..:(

Eyka said...

admin: tau xpe! heheXD

khrlhsym:betul2..2 sungh mengaibkan..kalu eyka kena..tak tahu la eyka ok ke tak! huhu..T.T

Eyka said...

gigiaku: tau xpe! huhu..sedih la dgr cite ni gigi..macm eyka plak kena..huhu..T.T

cik sakdi: hehe..ok ke?? eyka bagi untk share dgn semua..sharing is caring rite?? hahahaXD

Eyka said...

nazrul asraff: tau xpe! ayt dy nak hot je! heheXD

gaung:betul2..sokong!! heheXD

krole said...

betul wak...ni masalah serius o0o00o...tp wak~kalo le buang link dia kat entri wak tu..kalo bat g2 kre wak pomote dia secara x langsung...ngeee~ni hanya pendapat krole ahaks..nice~

Saiful Bahari said...

stuju2!last2 dia sendiri jadi gigolo blogger,kan?sebab nak meraih traffic.btul x?maacam yang dia tulis tuh!!!!!

Eyka said...

krole: hehe..takpe la kot.sebab eyka suke share dgn semua..ala..biar la traffic dy naik krole..dy kan nak famous sgat! bagikan je la!hahahaXD


saiful bahari:tau xpe! heheXD

forever love said...

biasa la tue..nak naik cepat..camtu la..jangan dilayan je org camni..makin dilayan..makin suka..macam org gila la..kalo kita xlayan..xde ny die nak makin gila kan.? nk makin buat perangai...

Eyka said...

forever love: betul2! heheXD eyka sokong awak! :)

y u y u Z u l a i k h a said...

mekasihhh eykaaaa! hmmm... tak tahu ape nak balas kat eyka.. sedih sangat mula nya. tapi lepas banyak blogger yang sokong.. Alhamdulillahh~

Eyka said...

yuyu: xpe la..asal awak gembira n smile cukp la..biasa la..manusia meng suke dengki ni! chill aww!hee:)

ejulz said...

seb baek ejulz x femes.. kalau x mmg dh kene jugak.. ish3..

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

New Entry "Sejarah 2008 berulang?!! "

Eyka said...

ejulz: hehe..betul2..kalu eyka pon..mesti da kena jgk! hee:)

amier azrul alias said...

apabila eyka naik angin..
hehe

Eyka said...

amier: ceh! jeles la 2! wekk! hahahaaXD

Cik Ezy said...

ngeee..
xsuke gdoh2..
=)

Fizi said...

betul3~ sabar2...jgn meletup lak lava tuh nanti.hehe

oshin said...

kita bako kita bako ! Miahhhaaa

Eyka said...

cik ezy: bagus la..kite same!! heheXD

fizi: biar la..nti boleh jual lava 2! hahahaaXD

oshin: betul2!! kite bako jex!! yeyeye! bakO! bakO!:)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

ignore je..jgn di layan org yg skt jiwa

Eyka said...

anies: tau xpe! eyka pon sependapat dgn awak! hee:)

.nuruashia. said...

nice entry..cian yuyu kn? :(

Eyka said...

nuruashia: a'a..sian dy~ huhu..T.T

Qaseh dalia adelia said...

eyka salu kutuk qaseh sombong lah berlagak lah huhu sedeyh ase.. :( nak kawan jugak dgn ieka biar ieka tamo kawan pun

Eyka said...

qaseh: nak ckp jgk qaseh sombunk! wekk! hahahaXD *eyka saje nak surh qaseh komen entri ni..haha*

Fizi said...

haha...laku tuh. lava bole suburkn tumbhan....^^

Eyka said...

fizi: a'a la awak..macm ni nak tgu byk lava kuar la!! yeyeye! kayo la eyka pasni! hehe:)

Zaza said...

btol tu sokong sgt2..benci tol klu orang tegur dgn cara mengaibkan..

Eyka said...

zaza: btul2..same la mcm eyka..hehe:) kite sependapat la awak!:)