Feb 28, 2011

‘KATEK MAHU REVIEW BLOG!!’


hahaha..macam tak percaya plak..si katek ini nak review blog..boleh ke katek?? hahahaaXD tapi eyka suke la slot ini sebab eyka suka blog awak..besh woo~ :) lagi pon awak eyka kenal dan domo pon suka awak..secara semulajadi awak peramah so eyka join la!! heheXD 

so sila la katek review blog eyka yang comot momot ini ek..hehe:) walaupon tak cantik..still boleh orang masuk jugak kan..kan..?? hee:) 
*sila anggok kepala berkali-kali:)*
eyka boleh cakap..blog  ini simple jex kot katek..warne jex striking..sebab eyka peminat domo dan wane pink ni! hee:)

so kalau korunk nak join si katek review blog ni..

so sila la ek! hee:)


eyka bila pula nak review blog korunk pula ek?? terasa macam nak buat jugak la! tapi tunggu la kalau ada permintaan! hee:)

22 comments:

niesz said...

gud luck awak.. :) best bile blog kena review..ehe..

Eyka said...

niesz: pi la join sekaki~ hahaXD

Aimifiqa said...

nak eyka review blog saya!

Eyka said...

aimifiqa: wah2~ hebadd la..ade org sudi..suke!! :) t eyka buat plak! hee:)

cemomoi said...

melawat sokmo

Eyka said...

cemomoi: haha..mesti tak tahu nak komen ape an?? hahahaXD

http://aniesandyou.blogspot.com said...

jgn byk widget..nnt berat + susah nk on

Eyka said...

anies: owh..okei! heeXD mecasih:)

Qaseh dalia adelia said...

wekk domo bucukkkkkkkkkkkkkk

Eyka said...

hahahaha...qaseh busuk!! wekkk!! heheXD

Sunah Mohammad said...

ish, sibuk je eyka ni! bako bako! XD

Eyka said...

sunah: hahaha..bako sunah! bako! hahahaXD

-telordibasuh- said...

putera telor nak mencarut hahhhaa

Sasa Al-Sharif said...

puteri katek dah maju. aku nak minta kena review jugak :)

Cik Ezy said...

malu nk review blog saye..
haha..

Cik TeN10 said...

hurmm mcm menarik je bunyinya..

eyka kl buat nt jgn lupa review blog seposen kite ekk.. :)

OnlyZul said...

wah..nie ke eyka yang suka membako tu ek?
Hye eyka..hehehehe

kay_are said...

selamat kne review!!

Eyka said...

telor: ceh! ni zon sihat la telor!! no carutan disini tau! wekk! hahahaXD

sasa: pi la terjah si katek 2..selamat join skaki ek sasa! hehe:)

Eyka said...

cik ezy: ececeh~ tak yah malu la! hahahaXD t kalu malu eyka review blog awak dulu!! yeyeye! hahahaXD

cik ten10: mesti la! awak domo punye scandal! mesti review punye~ hee:) blog awak takde la seposen sgat..sb eyka suke blog awak:)

Eyka said...

only zul: hahaha..bako zul! bako! hahahaXD eyka la 2! selamat berkenalan ek awak! :)

Eyka said...

kay_are: wAh2~ mecasih! sudah review sudah!! suke:)