Feb 8, 2011

entri gile!! :)

eyka rasa eyka nak tarik balik la entri sebelum ini..macam sepi je..eyka tahu eyka tak hot sangat macam awak-awak semua...so eyka tahu awak pon tak nak join jugk~ hee:) sape la yang nak join blogger macam eyka ini..

"lu sape der!! kenal pon tak..entri haram jadah jex semua...sape ntah yang minat sangat nak masuk dalam bloglist hang 2!! tak payah la nak syok sendiri bagai! da la orang tak kenal sangat lu!! pahal nak bajet hot ja! dem..dem..dem.."

eyka tahu korunk nak cakap yang atas ini..baik mengaku je..eyka no hal punye..tak kan touching-touching..nanti cepat tua la derr~ haha:) so eyka dengan besar hati tarik balik cadangan bloglist eyka itu..sape-sape yang sudah terjoin itu eyka tetap letak korunk dalam bloglist sahabat eyka..mecasih atas semangat nak join eyka itu...

nota kaki: eyka tarik balik sebab secara jujur eyka macam prejudis dekat semua..eyka nak cari kawan je..bukan peminat..so tak payah la bloglist bagai ini...lu pon tak suke kan der?? sila la like ramai-ramai..mecasih:)

secara rasmi bloglist eyka itu bubar dan diharamkan terus...terima kasih!! :)

12 comments:

A.s.t.i.n.a said...

dier lg suka bila ika sentap camni... blog ika, sukati lh ika nk watpe.. dier sebuk baca and siap ade mase nak komennnn lg tu pehal.. sure dier jelessss kat ika kan kan...

jgn biarkan org yg tidak baik berasa menang..

gaung said...

sokong astina...ecewah. biar jer dorg ckp ape.. apa peduli..nnti dorang buat camgtu jugak..


ENTRY TERBARU: bayi dibuang semudah ludah air liur

Eyka said...

astina: mecasih sokong eyka..:)

gaung: mecasih awk..terharu..T.T

mr.syazwan said...

aik sampai begitukah???

ish2

.sweet-ants. said...

sabar2..hehe
sy letak je sume list padahal x masuk pon belog yg sy follow (wlupon kne paksa follow) nk msuk ke tdk tu lain cter.. ;)

Eyka said...

mr. sayzwan: yela..huhu..T.T

sweet-ants: sabr jex la awk ni..betul2..eyka macam awak..eyka dtg follow jex..:)

awek retro said...

la..de jgk orang macam tue kan..sabar ehk..

bun said...

alah

janganlah begitu

sedih bace :(

sobsobsob

Eyka said...

awek retro: okei..mecasih awk..hee:)

bun: sob..sob..sob..sedih blik~ hee:)

farhan said...

awk buat je..suka hati la blog sendiri.kalu tak suka tak yah tgok

farasakura said...

jangan layan sgt orang macam tu tau...biarkannn die perasan sorang-sorang...

Eyka said...

farhan: hehe..biar la..eyka suke dgr pndapat org~ mecasih drop komen taw awk..eyka sokong jgk! heheheXD


farasakura: okei2!! hehe:)