Feb 11, 2011

ce cite ce cite?? :)

ehem...ehem...korunk pernah ada scandal tak?? mesti ada kan?? dah jangan malu-malu nak ngaku..nanti eyka malu sama tau! hehe:) berapa ramai je korunk ada ini?? hee:)


eyka punye entri kali ini pasal scandal la derr~ hee:) okei perlu ke seorang laki atau pompuan itu scandal bagai ini?? kenapa ek perlu scandal..bukan kena setia ke?? wah2~ eyka pon tak tahu kenapa eyka tersangkut juga dalam benda alah ini...macam jadi pompuan jahat pon ada..korunk tak rasa ke yang korunk yang ada scandal ini jahat?? :) macam permainkan hati orang pon ada an?? tapi setengah orang kata:


"la derr..relax la..tak pe la cari scandal bagai ini..mane tau kau clash dengan balak/ awek kau at least kau dah ada backup.. tak semestinya balak/awek  kau  itu setia dengan kau an?? :)"

aduss...macam mane nak explain benda alah ini ek??:) eyka pon tak tahu macam mane la wabak ini boleh tersebar meluas..iskh~ ada setengah yang playboy ini cakap


 "ala der! masih muda lagi ini..enjoy la dulu" 

wah2~ statement memang boleh buat otak jem..jem..jem...& terpengaruh...:)




tapi eyka nak cakap ini...korunk perlu percaya kat pasangan korunk itu..bukan la nak cakap percaya sangat tapi ikut fitrah la..kalau korunk curang..secara otomatik korunk pon akan dapat awek/ balak curang gak...tak betul eyka cakap ini??:) *nice kata-kata  di situ ek..:)*


cakap siang pandang-pandang : want you did you get back derr~ :)




chill :)



bila la nak berubah ini...sian kan dekat balak/awek korunk itu kan?? :)

30 comments:

liyana said...

eyaka..penah scandal gak ae????hoho...

bubu ieQa said...

btoll tu.
klau nk ade scndal dnsihatkn jgn la cple2 ni, cian nt bf/gf tu terluka kn. hee

Cik TeN10 said...

ohoo.. dulu my ex-bf mmg ska skandal2 ni.. dh dia skandal so i skandal jgak la.. so betul lah eyka cakap tu.. nk pasangan setia kita mesti la setia jgak kn.. betol x eyka? :)

Eyka said...

liyana: mane ade! hahhaaXD

bubu ieqa: wah2~ name kite sme la comeyy~:) betul2..baik putus ja! :)

Eyka said...

cik ten10: betul2..hehe:)

- koroe - said...

saye ade skendel awek balak ex skendel dan macam2 lagi.

tu zaman dulu nye cite la. haha

Eyka said...

koroe: hahahaXD eleh! tipuu la 2~ hahaXD

biruhornet said...

first HOT babe datang blog gwa drop komen!!! wah!!. .

main skandal-skandal skunk lu ea. .HAHAH. .btw thanx!!!!

niniem said...

betul2..kalo brskandal~..x mustahil awek/pakwe die buat bnde sama~ :)

sicomot-comel said...

oooooooo..

eyka ni byk skandal la ye..??
hahaha

skandal mmg best bila mmg tgh solo..
law da berpunya,lain la rasenye..

penaberkala said...

setia pada yg satu tu penting

Anonymous said...

perlukan kematangan dlm hubungan. kalo nak njoy2 lg maknanya phm2 la sendiri.. :)

Eyka said...

biru hornet: wah2~ hahahaXD mane ade2~ salh org ni..hee:)anyway thanx aww dtg cni & drop komen! hahahaXD


niniem: betul2~ hahahaXD ni entri pkai tulis ja..busan2~ hee:)

comot: hahahaXD..mane ade! hee:) btul2 awk..eyka sokong!! :)

pena berkala: a'a la awk..btul2!~ eyka sokong!! :)

anonymous: walpn eyka xkenal awk..tapi mecasih drop komen dkat cni..hehe:)betul2~ eyka sokong 100%! heeXD

Eza said...

err...dlu time xde steady bf adela jugak skandalnye..skrg dh mls..hahhahahah

Eyka said...

eza: yekew?? hahaXD mecasih dtg cni and drop komen aww awk..suke! hee:)

Ratu Sulaman said...

x pnah scandal la... pompuan baek ni >.<

Eyka said...

ratu sulaman: ler~ tipuu la 2~ xbik taw awk..hahaXD

@ku d! sin!e said...

ade jugak..dah 5 thun smpi sekarang..
nak pisah ngan bf tak sampai hati. sebab dah 7 tahun. hakikatnye syg due2. cume bf nie baran sangat..

Eyka said...

aku di sinie: sabar la awk...2 makne jodoh awk memg dgn dia..tahniah! :)

Mikeon9 said...

haha.. kalau orang single ada scandal der.. rileks la..tak ada sape nak mara o jeles der.. XD haha

My recent post: Busy ke sombong?

Eyka said...

mikeon9: hahaha..ala der..memg la xde sape marah..kan single 2 der~ hahahaXD

naqiah said...

alhamdulillah.. selama sy hidup 23 thn.. xpnah lg ad skandal.. hnya 1 dlm 1 masa.. hehehe

worlds goes round

Eyka said...

naqiah: hahahaXD tahniah:)

ameer said...

haha, trbaik lah post nih!

tp sy suke tjuk post ni..

ce crite ce crite..hantu mak limah..

kalo indon nye..

ce critain ce critain..hahaha:p

Eyka said...

hahaha..ce cite ce cite la awk! hahahaXD wah2~ nak blajr indon la dgn awk cm 2!! wah2!! hahahaaXD

YUL said...

pernah ada scandal dulu, tp malas nak imbau balik, hurm, yul setuju dengan eyka, tk payah la nk berskandal2 nie. yul dah pernah laluinya. byk perkara buruk yang akan terjadi nnt.

P/S KISAH MISTIK DI kemayan city, JB, Lisa Surihani kene sound dengan blogger

Eyka said...

yul: btul2..heheXD eyka setuju! hahaXD *eyka pon pnah kena dulu..hee:)

AH7 said...

huhuhu~~ bahaya 2...jujurlah padaku...

gigiAriEma said...

kadang2 scandal tuh best..kiki :P
sbb gigi penah..dulu jia..skrg setia kat gigi susu sorang..heeee

Eyka said...

AH7: hahhaaXD jujur ni! hahaXD

gigiaku: ohhh~ kantoi! hahahaXD