Nov 26, 2010

tag ag~hee:)



amy :anda d tag

gituuu ayat ye..hehe..:) so eyka g la lariii kat blog dia tadi..hehe..da penat baru la jawab tag n..hehe:)

soalan ye:
"senaraikan 5 perkara yang indah dalam hidup anda"


1. mesti la waktu eyka berenang untuk lahir kat dunia n..moment 2 la paling best sekali antara dunia dan peyot mak eyka sebab itu waktu eyka pilih mne lagi eyka suke duduk.. dunia n kew atau peyot mak eyka..hehe:)

2. dapat keluarga yang very very supportive and loveable..sangat bersyukur sebab ada keluarga yang take care eyka..bukan macam bayi terbuang yang ada sekarang n..sedih eyka tgok bayi 2..mesti dia sedih sangat-sangat dengan perangai mak bapak dia yang macam binatang 2..aduyai~huhu..=.="

3.eyka dapat kawan yang banyak kat dunia yang sementara n..sangat-sangat besh dalam dunia kawan n..macam-macam moment yang besh!! eyka suke! suke! hehe:)

4. moment yang lagi besh waktu eyka first buat blog ni..macam-macam mood ade..sedih, gembira, sewel, mereng, gila, senget..otak gila and semua la..kelakar habis waktu 2..hahaha:)

5. yang paling indah sekali..sebab korunk sudi datang jenguk eyka n domo comot and dengan rela hati jadi kawan eyka n domo..suke lorh~^^
*ayat kaw nak bodek jex kan eyka..! aduyai...:D

pssst..pssst..tag eyka malas buat la..so sape yang nampk benda n..buat la entri ek!hehe:)
*xbaik tipuu xnampak..nanti jadi betul-betul xnampak bru korunk taw..hahhaha:) (agak kejam an??hee^^"


6 comments:

Papa Mifz said...

join la gak contest ni yer...

http://sweetlikekisses.blogspot.com/2010/11/contest-gambar-paling.html

Eyka said...

papa: t eyka join taw papa..mecasih ajak eyka n domo comot n~hehe:)

Affan Ruslan said...

Alhamdulillah ada keluarga yang ambil berat pasal kita. Kesian tgk org yang keluarga buat taktau je, parents sibuk sampai nak jumpa anak2 pun takde masa.

www.affanruslan.com

Eyka said...

affan ruslan: btol2..hehe:)

missamy said...

thax sudi wat tg ny :))

Eyka said...

missamy: okei:)