Aug 17, 2011

muke kemut kempunan...nak mintak penampar! haha:P

titew tadew tan teluarzz..mak titew bawak...talanz talaz beliz bajeww rayeww..besh jeww titeww raseww...
awkz awakz tangan jelezz nauuu..
titeww nak nahu tujuk tujuk tauu...haha:P 
titeww tosyok nenok bajeww rayeww...
napi titeww bertenan tengan bajeww biluzz jeww...
titeww same tak warneww temazz sameww tengan uollls takzz?? :P

#gilaaa tergeliat translate bahasa mulut dengan bahasa rasmi manusia wey!! haha:P 

ini terjebak dengan ayeem ayam punya hal la ini...dem! hahaa-.-

.....................................................

#wey sambung balik...
hari ini eyka syok keluar sebab eyka punya nafsu shafwat pada benda alah namanya uncle bulu putih tercapaii!! 
yeahhh!! haha:P

nak tahuu uncle bulu putih putih putih itu sapeee??
jeng jeng jeng! haha:P


#eh...silapp..
ini muka budak excited terlepas dari zooo laaaaaaaa! hahaha:P

alaaaa...tak kan tak tahu uncle bulu putih kott??
cisss...ini haaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -.-


#seee uncle bulu putih itu wey?
 tak nampak pendek umur ....lalalalalalalala~ :D

fineee tak kenal sudahh...
layan je gambar bawah ini :P

jeng jeng jeng :P

uncle putih uban punya air :P

#perghhhhh~~~ hahahaha ;D

last but not leasttt...........................................



cik ayam yang seksii!! hohohoho;D


erkk! okbai! :P



........................................................................................

mood : mekasih kepada ayah tercinta yang belanja anak cengengmu ini KFC..
sayang ayah lebihhhhhhhhhhhh..
muahhhhhhhhhhhhhh!! ;D 
#tapi kesian ayah tadi terpaksa rush balik sebab tak nak lewat sembahyang terawih dekat masjid yang dekat dengan rumah...
good kan bapa diaa...anak dia?-.-"
zzzzzzzzzzzzzz...;p

hiduppp ayahhh!! hidup ayahh!! :D 
*tetibe*

............................rawr rawr a boat asignment! :D...........................

20 comments:

cik ungu said...

sila wat delivery pada alamat tertera ye.



hhuhuh. ni kalu tengok esok siang ni mau batal pose.

sitihanisahali said...

haha.tergeliat lidah nak bace yg atas tu...

Ain said...

gua punya kepsi mana weh?

Eyka said...

cik ungu : hahaa..nak pergi antar la ni...weeeeeeeeeeeee~ hahaa:P

#memng boleh batal..lgi2 yg ayam bwah tew kan wey? :P

Eyka said...

sitihanisahali: hahaa..tau xpee~ slhkan ayam teww wey~ haha:P

Eyka said...

ain: bilaa nak jmpe yeww~ mcm ne nak blnjeee~ grrrrrrrrrrrrrr! haha:P

Nur Intan Syafinaz said...

belit lidah nak bce ayt2 yg kat ats tu..hahaha

Shahbri said...

nak sikit...

KimiCnoL said...

nyummy kepsi~ hehe

Eyka said...

nur intan syafinaz: haha..samee laa kitew wey! haha:P

Eyka said...

shahbri:hahaa..gi laaaa beli sendriii..wekkk! haha:P

Eyka said...

kimicnol: hahaa..sedap kan kan? haha:P

purpleyellow said...

sedpnya ayam kfc tu..nyam2..ewwwwWW???marah IniAnwarHadi...lalala

Eyka said...

purpleyellow: hahahaa..dy tak mrh pnyer...dah mintk izin dah tdi! haha:P

#jom blnjee eykaaaaaa! yeahh :D

qamarguyz said...

salam ziarah..
arggghhh! sj buat orang jelezz....
da ar lama tak dapat makan..
bila la KFC kat sini nak siap renovate agaknya..huhu

Eyka said...

qamarguyz: hahaha..sian dy..meh laa dtg cni..eyka blnjeeee! hehe:P

Taufiq Tiramisu said...

best gile makan kfc.. bile nak blanje aku? hehehehe

New entry : Kenapa Lelaki Makin Pupus?

Eyka said...

taufiq tiramisu: haha...nak ke wey? nti meh laaa dtg perk..eyka blnjee...hee:P

#psstt..psstt..eyka area ipoh..:P

haikalblank said...

hehe pasni datang kluang lak. aku belanja lak meyh...HAHA

Eyka said...

haikalblank: perghhh~ btul ni cun?
ni yg nak book tiket gi cept2 sanee ni weyyy!! yeahhhhhhhhhhhh!! sukeeeeeeeeeeeeeeeeee :)