Jul 11, 2011

kenapa single itu hot? :)

majoriti eyka tengok budak budak single jadi makin hot sebab ada banyak mata yang memerhati...#konon yang paling rare 
" banyak nak usha line laa...haha"
 tapi untung la si single tak terlibat dalam perkara yang salah dan masih menjaga permata suci dia dari orang yang belum betul betul halal bagi dia..
eyka tabik baik punya kat orang macam ini...
bukan senang tau! ;D

lagi yang paling penting...korang tak akan terlibat dengan jodoh dari syaitan kan korang? :)
Sharing from : MEJUEZ #mecasih tau awak :) 
Jodoh Dari Syaitan
 "Pasangan yang berkahwin setelah berzina / maksiat sesama pasangan"


Dunia kita mula menangis , hati mula keras , jiwa mula rosak , remaja sekarang sudah pun hancur , dara hilang entah pergi kemana , di jaja maruah sini dan sana , menjerit sana sini , anak haram di bunuh di buang , islam atas nama ic tapi hilang darjat islamnya , lelaki kejar sampai ke sana perempuannya terkejar sampai ke sini .

Berzina.............. maruah dijualkan secara percuma....hilangnya rasa malunya.. Berbogel berduaan seronok takkala saksi tak nampak. Tapi ada saksi yang nampak , malaikat mencatat , Allah melihat .
Dijodohkan dari syaitan 
"lelaki jahat dengan perempuan yang jahat dan yang keji untuk yang keji" 

Boy  : Youuuuuu.. awak nak berapa anak?
Girl   : Tak kisah lah berapa.. awak sayang sayakan?
Boy  : Yea sayang.. saya sayang awak! 
Girl   : Awak kita dalam kereta ni nak pergi mana?
Boy   : Kita nak ke tempat yang takda orang di situ kita boleh berbual panjang pasal kita nanti. 
Girl    :  Ada-ada je awak ni.......... Tak kisah lah.. janji awak ada temani saya.. Sayang awak!

Berdua-duaan temani kasih dan sayang berhadapan pokok kiri dan kanan, bertentangan antara belukar , celahan semak-samun menjadi benteng asmara 



kita berdua sayang.....


Beradu mesra dia langkahkan satu tapak kehadapan.. Bukanya mahligai puteri harta pusaka... Menusuk kalbu rasa hilang traumanya. 



Dup dap dup dap dup dap dup dappp... 


Hati kencang tiba-tiba....................


Awan menjadi mendung........ Pokok kiri dan kanan menjadi saksi mereka berdua.. Di kelilingi semak dan samunnya... Berentap mereka berdua dalam perlawanan secara percuma.. Berpeluh sakan dibuatnya... Tercungap-cungap puterinya menahan penat...
Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Awan mendung tiba nak hujan... Tapi tak lagi menitis airnya.. Basahan datang dari mereka.. Mana datangnya? Tersimbah air yang berjasad menjadi dosa takkala melepaskannya secara sengaja.. Air berjasad dia masuki ke mahligai puterinya....... Dik kerana alpa dengan keasyikkannya...

Mereka berdua ditemani dua rakan berjiwa serupa.. Permainan diatur oleh mereka.. Mereka berdua saling hasut menghasuti..
Syaitan 1 : Lagi sayang lagi.............!!  
Syaitan 2 : Lepas buat itu, buat macam ni plak...! 
Syaitan 1 : Rasa macam tak best.. Aku nak ang buat macam ni plak baru puas! 
Syaitan 2 : Bagus............ 
Syaitan 1 : Ang masuk...ang kasi masuk..................

Hati makin taksud , minda makin lemah , nafsu makin berleluasa , hujan tiba turun dengan lebatnya............. Mereka berdua basah dik kerana hujan yang menimpa.. Kereta yang di parkingnya ditemani rakan berkopiah putih..... Rasanya macam kenal.................


"Aku nikahkan dikau dengan puteri mahligai berjasad dosa dengan mas kawin secara percuma........." 

Sah!

sumber: http://www.mejuez.com/2011/07/jodoh-dari-syaitan-mahligai-air.html


sebab itu la eyka bangga kalau cakap single is hot dari couple is wonderful...
sebab orang yang utama kan diri sendiri dari nafsu...
superbest hot sebab dia punya akal dan juga punya hati yang cantik..:)

thumb up untuk kamu yang single...^^

satu eyka nak pesan : tak yah nak desperate sangat nak punya kekasih hati sebab 

benda cinta ini boleh datang bila bila je dia suka..dan boleh pergi bila bila je dia nak..
so watpe nak afraid sangat kalau korang tak dapat cinta pon..cinta yang paling kekal antara kita dengan tuhan..baik kita fokus cinta yang itu lagi baik kan?:)

lagi eyka nak korang ingat ini: buat apa nak cinta orang yang salah sedangkan korang berhak dapat cinta yang betul dan kekal hingga akhir hidup korang..itu gunanya mencari dan terus mencari..(jangan pakai sambar je sebab desperate..=.=')
kalau tak dapat cinta still believe that cinta itu universal..
"cinta not only for human it also included your god:)"



psst...psst..kalau korang betul betul dah dapat cinta yang sempurna untuk korang..tak yah nak buat yang tak senonoh sangat....kalau tak menahan sangat ajak je pasangan korang kahwin..senang tak susah masyarakat dan keluarga korang pon happy..betul tak?:)

34 comments:

YUL said...

haha. jgn la puji smpai cmtu sekali. malu tau i. :P

hawiz said...

waduh2....rosak sih..hehe

Eyka said...

yul: gedikk la yul! haha:P

#erk...u single ke? bhahaha :)

Eyka said...

hawiz: ape yg rosk ni? haha:P

#meh2..eyka tolng betul kan..haha:)

A'an said...

Fuhh.. thumbs up for single. yeay!

asma amalina said...

wahh , like it :)

Nobita Sensei said...

setuju 100%. nice entry.

Eyka said...

a'an: yeahh! haha:)

#mecasih tau awak :)

Eyka said...

asma amalina: wahh..eyka pon like gakk! hee:)

#double like skli bole tak awak? haha:P

Eyka said...

nobita sensei: eh..eh..nobita! hee:) *terharu 24 jam*

same2 awak..:)
mecasih tau komen..dah lame tak nmpk laa..gi mane? :)

takutake said...

Nak kahwin tapi tak ada duit. Nice story~ :)

Mejuez said...

:) single itu indah.. ia permata yang berharga untuk diri kita.. so janganlah berikan permata harga kita secara percuma..... :)

Mejuez said...

Sertakan link ini dalam entri.. :)

http://www.mejuez.com/2011/07/jodoh-dari-syaitan-mahligai-air.html

nub said...

deng..sethtan tu cakap kedah. haha

Halimatun Sa'adiah said...

bagus entri neh..

Eyka said...

takutake: hehe..jom la main menabung dgn eyka! hehe:P

Eyka said...

mejuez: #sokong! sukee la ayt 2..;)

Eyka said...

mejuez: nanti eyka letak lupe plak..ades..haha=.="

Eyka said...

nub: haha..ye la seth tan 2 dtg dri sne ..haruss la ckp kedah! haha:P

theonlygirl said...

sangat suka entry ini!
mencari & terus mencari hingga ke hujung pencarian.
semoga bertemu y terbaik!
mohon share ya?
thanx eyka!
XOXO~

Eyka said...

halimatun sa'adiah: hee:) mecasih..*kembng semngkuk 24 jam..bhahhaha*

Eyka said...

theonlygirl: okei! hehe:)
mecasih komen tau awak!^^

share la eyka tak kesah!^^

GnieSyazni SSC said...

hehe..bagus entri ni...

p/s : jom2 cpt join Present for you ~..jap lagi dah nak tutup ni =)

Eyka said...

ssc: hehe..rase mcm dah join jee~ haha:)

mecasih tau awk komen!
<3 hug..haha:P

OP Shahfieq Daniel said...

giler lah!!!
ayat yg mendalam kot!!!
huhuhuhu

shark said...

cambest je ayat ika itu
single itu hot
hahaa
leh tiru?

alyana shafinas said...

mmg bez jd single nie...hehe...nana sokong.. =)

Eyka said...

op shahfieq daniel: #erk..mendalm ke? lalalalalala~ hahaa:P

Eyka said...

shark: boleh2~ silakan!hahaha:P

#erk..awk single ke? bhaha:P

Eyka said...

alyana shafinas: hehe..mecasihh!! :)

#nak double like entri ni gak ahh! haha:P

Kapten Atok said...

citer tu detail siot

Eyka said...

kapten atok: tak yang nak main detail2 ahh! haha:P

#erk..okbai! haha;D

cik aja said...

nice entry! superb eyka! :)

Eyka said...

cik aja: hehe..mecasih awk! hee:)