May 6, 2011

dengar sini wahai rakyat sesaljuu pinkkk!!!! (jerit pakai mic tahan pekak punya..haha)

yuhuuuuuuuuuuuuuu..salam jumaat pada korang yang baru bangun tido termasuk juga eyka..muhahaha...
okei eyka nak tanya lagi sekali ini..cantik tak header eyka?? cantikkk kannnnnnnnnn...:)
*clap clap hand..hahaa*

tau korang jelessss....muhahahahaa..suke tauu makk buat orang jeless ini..hahaha:)
Mata Ke Atas, Tangan Ke Dada
muhahahaa...

lagi eyka dapat mesej ini...bangga enampulohenamratus kaliii...
^____________________^





1. Khuzrin Kamarudin said...



Header kamu chun.. tak macam header saya.. (-_-")
May 6, 2011 5:34 AM
 2. TheSyafiq Mokhtar said...
cun.. ada header joegt2.. :D
May 6, 2011 5:51 AM
3. Simpleblanklife said...



stylo dan kacak!! hahahahaha
May 6, 2011 5:58 AM
4. Topex said..
Domo kentut busuk! hehe :P

May 6, 2011 6:27 AM
5. syieda said...
comey nye die joget2..
^_^

May 6, 2011 8:33 AM
6. Wanzi said...



memang cun la eyka... domo dah bergerak2 skrg.... kreatif....
May 6, 2011 9:11 AM
7. Corat-coret said...



yup ! kali neh cun abess laa eyka...haha...
May 6, 2011 9:31 AM


D i n said...



wahhhh! header dia bergerak-gerak...smart
May 6, 2011 9:39 Am

9. baincardin said...



gerak² comel gitu..:)
May 6, 2011 10:51 Am


10. Cik Ezy said...


comel!
domo leh gerak2..
huhuu..
jeles2

May 6, 2011 12:48 PM

kembang kuncup hidung eyka enampulohenamratus kali kena puji semalam..nasib baik tak koyak spender eyka itu haa semalam...hahaha:)

so korang jeles kan..kan??

so jom  laaaaa tempah header dekat pembuat header termachoo ni haaaa...:)

*klik banner laju laju..haha:)*

so special thanx to the owner of the header ini si kacak fahmi mahat  sebab berusaha menyiapkan header eyka dan menceriakan hari eyka..you make my dayyy! perghh~ haha;D
psst..psst..pssst...korang pergi la tempah dengan dia sebab kompem korang sukeee...lagi pon tak silap eyka..dia ada buat promotion..mesti teruja kalau korang dapat kan?? so pergi la terjah dia...:)

to si kacak...mecasih sudi buat untuk eyka..pasal payment tengah nak try usaha kumpul kumpul duit sikit sikit...eyka ini boros...sory kalau lambat sangat eyka bayar...=.=" *ade tak sape nak bayarkan untuk eyka?? T.T* 


okei out nak  korek tabung mrs domo eyka itu..harap harap ada lagi la duit dalam itu..=.=" 
okbai :)

10 comments:

CikHaniBhulat said...

cantik =)

Eyka said...

eh..eh...mecasih..:) *terharu jap..haha*

Bro Azqar said...

baguss laaaa

Eyka said...

bro azqar: haha..jgn la marh eyka..ni pon duit tak de nak byr ni..huhuhuhu...T.T

neslO_ais said...

ey emh sini header tuh! erkk.huhu

Cik Ezy said...

mmg la jeles..
huhukk..
header cik ezy xleh gerak2..

Opah Kentang said...

memang cantik pun tu..egegegegegege

Eyka said...

neslO_ais : tak lehhh..nti eyka nak kwan dgn sape..?huhuhu..T.T

Eyka said...

Cik Ezy : ape lagi cik ezy..pergi la main tempah2..hahaha XD *siap promote..xleh blah..haha*

Eyka said...

Opah Kentang : eh..eh..mecasih..awak gi la tempah jugakk mesti puas hatii! ;D