Apr 4, 2011

song this replace eyka..soo sweett :)

setelah bermandi mandian dengan buih-buih bagai tadi...eyka meneruskan tradisi blogwalking bagai...eyka termasuk satu blog ini...nice juga blog dia ni...*eyka terlupa nama blog dia sebab tangan gatal ini tidak ketahuan hala menekan butang pangkah...huhuhu..T.T*


eyka terscroll bawah sebelum tangan mengambil tempat untuk memangkah sekati  dia....so eyka dengar penuh khusyuk tadi....serius lagu ini...memang nak meleleh pon ade tapi memang lagu ini terhebadd untuk gambar kan eyka sekarang...wah2~ XD



YUNA - PENAKUT..:)

Tak semua kau rancang akan berlaku

Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta

Chorus:
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja
ini tidak adil tidak adil baginya
ini tidak adil tidak adil bagiku
ini tidak adil
Untuk kau bertanya jika ku mencintaimu juga

Tidak adil tidak adil baginya
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/y/yuna/penakut.html ]
Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucapkan tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah kau cuba ringankan

Ulang Chorus



kau Bukan milikku

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku




bila ade je lagu ini..macam rasa nak melalak juga la nanti..mungkin eyka nak test vlog plak lepas ini...kompem MARIA ELENA pon cair dengar eyka nyanyi...hahahaXD

24 comments:

cik ungu said...

eya tgh frust keeeeeeee......


alaaa...alaaaaa....

Eyka said...

cik ungu: hahaha..xde la..eyka terminat lagu ni la lalink~ hee:)

Dinda Iva said...

dengar sekali je..nak dengar lagilah...tapi xde kaitan dah ngan life..huhuhu...mayb kawan-kawan yang sedang bercintan leh ar..hehehehe

Eyka said...

dinda iva: eh..eh..eyka pon tak bercinta sgt la awk..hee:) same la kite! ^^

Tuan Muda Naim said...

best la lagu nih...walaupun slow sangat2

Naddia said...

ni lagu org putus chenta nie!

eyka! abg kim slm!

Eyka said...

tuan muda naim: tau xpe! memang best pon..lagu ni tetibe jadi lagu peberet..wah2~ XD

Eyka said...

naddia: mane putus sgt la awk! hahaaXD

eh..eh...adusss....shy la macm ni..terasa diriku begitu berharga! haahhaaxD

nti kim salam balik tau awak..XD

Cik TeN10 said...

best mmg best tp bila hayati lirik dia terus jd sedih.. teringat plak kenangan lalu.. huhu

Eyka said...

cik ten10: jgn sedih2...eyka ade la..jgn lupe 2! heheXD

Iskandar Shah said...

owh.. lagu yuna semalam tu kan.. best la jugak.. :)

fendy said...

lagu Yuna yang baru ea.
macam best je.
nak try dengar nanti.tehee!

Eyka said...

iskandar shah: a'a la awk...besh an?? hehe:)

try la dgr lagi..tak rugi aww~ XD

Eyka said...

fendy: a'a..sedapp woo lagu dy ni..suke:)

try la dgr tau awk!! pasti xrugi punye~ ^^

Ainnur Afiffah :) said...

best !ain punn suka lagu ni..hehe

Eyka said...

ainnur afiffah: eh..eh..eyka pon suke jgk! hehe:)

tukang karut said...

suara ok,ader tone sndri,pitching ok,cume kne praktik buat hissing je kt dlm bilik air.cube eyka pki tudung cm yuna?cmpom lg cunn...

bkn ilang..cume tk jmpa jln blk jerr...
nasib mak kite ingat kt sy lg yekk...huhuhuh

Taufan Bin Ribut said...

cam ne lagu sayang i leh ade kat sini??huhuhu..

GadisGula-gula said...

mcm best! misi mencari bermula!~

**mmg fanatik dome makcik sorang ni~ haha

Eyka said...

tukang karut:hehehe...okei2 t eyka praktik! yeyeye! XD

laaa yeke?? rinduuu ooo kat awk! huhu...T.T

tau xpe! mak kite kate i love you byk2 kat awk! kekekekee! XD

Eyka said...

taufan bin ribut: eh..eh..mane kite tau...dah dy nak ade..so ade la~ hehe:) makwe awk sweet t kim slm aww~ XD

Eyka said...

gadis gula-gula: yeyeye! jom la dgr! besh wooo~ XD

mane ade fanatik sgt..domo yg fanatik dgn eyka! hahahaXD

teddyuna said...

eyka .. what's wrong eykA?

Eyka said...

teddyuna: xde pape la awk..kish lame eyka putr blik kat cni! huhuhu..T.T