Apr 4, 2011

ntah..:)


setelah habis berjimba-jimbaan di rumah dan bergosipgosipan macam lipas..akhirnya eyka update blog...suke tak suke tak?? :) kalau suke angkat tangan macam saya..^^
*tiru-tiru gaya usop*

macam lama plak rasa sang blog eyka ini berkarat tak di vanish...hampas dia pon banyak yang bersemaksemaknakenalempang dalam blog hudus ini...penat beli vakumm baru cuci balik rumah ini aww tadi~ XD

hari ini eyka tak tahu nak mengarut ape sangat..so eyka cuma bagi korang tanda tanya feel eyka sekarang...adakah okei...something wrong to heaven @ something goodgood je?? 
ha! pilih...pilih..pilih...:)

waktu eyka balik hari itu penat gila eyka merendek bagai konon nak cari market baru..nak bagi luas sikit market eyka..macam-macam eyka buat..terjun banggunan pon ade tau! *tipuu* tetiba hampas sebab eyka kena kutuk "perigi cari timba!" OMG ..salah ke?? huhu...T.T

bagi pendapat eyka la...rasanya tak salah kalau perigi cari timba ini..sebab rule pakaibenakotakepalakuningsieykasengalini berbunyi bergini:)

1. mamat itu agak pemalu..so afdal la kalau si gadisan memulakan langkahnya...(kalau tak..sampai kiamat pon cerita tak habis da! hahaha)

2. maybe si jejaka agak segan dan merendah diri sangat..macam dia tak layak untuk si gadisan..(ceh! yang ini eyka tak terima sangat sebab omputih pernah kata..kalau la  tak try wahai si lakilaki..dapat tak hasilnya??:)) *thumb down*

3. maybe dia takot kena reject awal-awal..(laaa...yang ini lagi la sengal...kata nak try market korang..yang pergi pikir kalah menang ape ke hal??  *eh..eh...tetibe eyka emo pehal??* (disebabkan benda alah ini la..si gadisan terpaksa membuka langkah kuda-kuda mengorat si lakilaki yang umpama gadisan itu...wawawawa~;D)

4. maybe dia agak shy-shy and control ego kononnya ini..:)(ceh! nak tunjuk dia hebadddd la itu..haktui! hahaha)

5.sebab dia seorang yang menjaga gaya dan beradab sopan gila..kalah si gadisan bersifat macam eyka si sengal hitam ini..(aduss..kalau eyka dapat macam ini...ohhhh...indahnya dunia...terasa diriku begitu berharga awww~..hahaha...tak payah cari lain dah...i came too youuuuuu...wal lah!! XD)


sebab-sebab benda alah ini la...yang sebab kan spesis macam eyka yang sopan mopan ini memulakan langkah kekudanya tau! sape suruh ego sangat..kan tak pasal je kena ngorat dengan eyka...hahaha:)
*gelak sopan santun*


nah! nah! ambik gambar sopanmopanayu stok nak kena tampo ni...
sape nak try test power eyka..sila la ngorat secara aman dekat bawah ini ek...hahaha...sayang korang! muaaahhh!! hahhahaha:)...kalau tak nak ngorat sila la drop link...meh eyka pergi test power ngorat lu...ada beranigam??  yang perempuan pon boleh tapi jadi my lesbo la..okei sayang?? larikkkkk~ XD

baik out sebelum kena baling telur...larikkkk~esok update lagi sampai pening...eh..eh...bukan...maybe sampai mintak nyawa kali last...hahaha...adiosrosak...terima kasih sudi baca:)

8 comments:

+ NANA HERE + said...

tak kisah lah perigi crik timba tuh sume.. yang penting time nak kawin laki yang kua duit.. bkn ikot sape ngurat sape.. hahahaha

Cik TeN10 said...

xbpe suke lelaki yg pemalu sgt.. mmg xlayan ahh laki cmtu.. bg fatin laki cmtu xde keberanian.. haha pendapat i je k..

i lg suke lelaki yg berani.. yg confident.. baru lah nmpak cool and macho gitu.. nak2 bdan tough kan! lg lah i suke.. cair trus.. kuang3~ ;)

bunga said...

bunga tak kisah perigi cari timba tapi kena ada cara2nya..

Eyka said...

nana here: betul2...sokong!! hahahaXD

Eyka said...

cik ten10:hahaha...macm sme jex test kite~ heeXD

sokongggg!!! ^^

Eyka said...

bunga:owh...nti bunga tolong ajr eyka la ek cmne caranya...wah2~ ;D

Cikya said...

adeh, eyka,

kalau segan nak jadi perigi cari timba, gunalah orang tengah..
mintak dia tolong risikkan
tapi kalau lelaki pemalu..
aisey..
tataw nak kato apo dah ni.. ^^"

Eyka said...

eh..eh..mcm pngalman jex! hehee:) mcm 2 awk la ajr eyka! yeyeye! XD