Mar 31, 2011

tak payah tajuk la~ XD

ehem..ehem..rinduu eyka tak? rindu tak? mesti rinduu kan dekat eyka sengal ini..eyka tahuuuuu..hee:)
 *buat muke nak kena penampar jepun*

setelah lama eyka pergi memencilkan diri dan bertapa kononnya ini..hari ini eyka muncul kembali! wah2..mesti korang teramat merindui eyka kan...kan...kan...??? ^_______^
*sila la anggok kepala berkali-kali*

setelah berjimba-jimba di facebook dan berkarok sakan di utube tadi sambil melayan lagu ini...lagu ini dan lagu layan ini dan lagu jerit ini...hampir kehabisan anak tekak disebabkan melalak tak ingat dunia dan berjoget tidak ketahuan hala tadi...nasib baik eyka duduk sorang je bilik dekat rumah sewa ini..kalau tak mesti jadi buruan paparazi hot lepas ini tau...hebaddd!!~
 *gelak-gelak sopan*

eyka tak tahu sebenarnya nak cecite apa...lagi pon eyka ini dalam mood nak kembali ceria jadi tengah cuba untuk gembira balik setelah eyka memekak kebelakangan ini pasal cinta yang musnah bagai..kesian korang yang datang sini...seronok datang sini tetibe di sajikan dengan cecite kolot macam itu...rasa nak baling telur je kan? :) macam eyka sorang je punya cinta-cinta bagai ini...lagi lagi mood konon sedih sangat la sangat...adus...eyka rasa macam nak muntah balik je bila baca entri eyka sebelum ini...siyes macam apa je eyka sekarang ini...hidup tak ketahuan hala langsung sedangkan orang lagi banyak yang sedih cecite diorang dari eyka...eyka baru sedar semua itu...agak sengal kan eyka ini??  ( :

ada member eyka yang dashyat lagi dari eyka cerita diorang tapi sebab diorang sangat tabah memang muka relax je..yang eyka ini..masalah tak ada la teruk sangat..baru je kena tinggal pasal hal kecik-kecik ini dah perangai nak berjiwa sangat...lemah doh rasa macam tak percaya je sekarang ini eyka...serius eyka dah berubah jadi orang lain sekarang.....ceh!~=.="
eyka nak cuba berubah lah dari seorang yang sensitif sangat kepada orang yang berfikiran positif dan ignore benda yang tak penting sekarang ini...
macam orang banyak kata...

cinta tak perlu cari..cinta datang tiba-tiba...pelajaran yang penting sekarang ini...kalau tak ada pelajaran macam mana nak hidup untuk masa depan...eyka always remind this ayat from now and forever dalam hotak besar eyka ini..:) 

ramai yang perasaan perubahan eyka dari yang gila -gila an ketawa kepada seorang yang sunyi sepi macam orang yang tak layak berkawan je...sebaik la eyka tak hanyut sangat dalam berjiwa sangat ini sebab eyka still ada kawan yang memahami dan tegur otak eyka yang dulu itu...thanx god eyka ada mereka ( :


doakan hidup eyka baik-baik tau awak-awak semua...sebab eyka nak belajar hidup dengan tenang dan eyka harap awak yang ada pengalaman yang macam eyka ini, boleh terus hidup macam apa yang awak nak..jangan terus hanyut dengan cinta awak dan jangan lupa masih ada yang sayang awak dan masih ada orang yang peduli dengan hidup awak...so jangan menyerah sangat la dengan hidup dan anggap la semua itu cubaan dalam hidup....SENYUM DAN TERUS TERSENYUM...OKEI SAYANG??:)
SENYUM!!:)

TUHAN TIDAK AKAN MENGUJI SESEORANG ITU MELAINKAN SESEORANG ITU BOLEH MENGENDALIKAN DENGAN BIJAK APA YANG AKAN DI UJI  OLEHNYA..:) 

eyka nak out pergi berjimba-jimba di tesco dengan sahabat-sahabat eyka dan dengan hasrat jitu mencari dan mengorat-ngorat pakwe yang berfoya-foya di luar sana itu...hopefully dapat jumpa yang matching dengan hati dan hotak besar eyka ini! hahahahaXD okei..melalut..melalut lagi...out... adiosrosak dan terima kasih sudi baca : )

p/s penaja: effect dalam cecite ini sengaja di buat untuk menambahkan perisa dan membuat korang menghayati apa yang ingin eyka sengal sampaikan dengan penuh jitu dan padu tadi...harapan suci supaya korang anggok-anggok kepala dan memahami situasi insan bernama eyka, si sengal hitam..:)

6 comments:

Adii NakHeran said...

hahaha,,,
ayat best ni " mencari dan mengorat-ngorat pakwe yang berfoya-foya" hehe,, silakan,,

Eyka said...

adii nakheran: hahaha..besh kan ayt 2?? memg nak g ngort la ni..awk tak nk try market??? hahahaXD

apik pehe said...

haha..rindu2..eyka jer x rindu kitorang

Eyka said...

apik: mane ade...eyka rinduu laa..by2 aww~ hehe:D

Aimi azam said...

semoga kak eyka tabah ! domo kan selalu dgn kak eyka.ngeee :) 143 !

Eyka said...

aimi: mecasih...^_____________^ 143 jgkk!! yeyeyeye! hehehe:)