Mar 24, 2011

layan ni..hebaddd!! :)




Tak pernah ku termimpi 


Yang aku kan miliki
Dirimu si pujaan hati
Kerna kau terlalu sempurna buatku
Bagai terang yg takkan bisa nampak gelapku

Semalam hanya ada aku, dan hati kecilku
Tapi hari ini ada aku dan kamu
Kau menghidupkan semula bunga2 dihatiku

Kau bulan yang menerangi malam
Dan kau bintang-bintang yang mengindahi gelap
Kaulah penyelamat aku dari seksanya 
oh neraka cinta..:)

lagu ni eyka bagi tulus dgn ikhlas untuk yang selalu support eyka dalam blog ini dan juga yang selalu care masa eyka sedih dulu..thank you so much! eyka hargai sangat-sangat..:)

ADORE THIS SONG ALOT!:) 

8 comments:

Farhan Zulhusmi said...

sedap gak lagu tu...emmm...
emm...xpe..nty kita dowwload....

Eyka said...

okei2~ download la tau! heheXD

amyzzskazz said...

untuk amy ke?? hehe..susah susah je eyka ni.. :) (perasan) haha..

Eyka said...

amyzzskazz: memng untk awk pon~ heheXD

gigiAriEma said...

best ar sound dia.. mcm najwa latif gak kan.. :)

Eyka said...

gigiaku: tau xpe! sdap an gigi??hehe:)

cemomoi said...

kalu tengoh bercinta semua lagu jadik best... sema rasa macam crita live dia jeee

Eyka said...

cemomoi: ye la kot~ hahahaaXD