Feb 17, 2011

suke:)


ceh! hahhaaXD 

PLAN EYKA MENGEDIK MENGADA GADUH-GADUH BAGAI DENGAN CIK BOYFIE EYKA BERJAYA! WAH2~ GILA LA SUKE! CEH! HAHAxD 

SO DATING EYKA HARI INI ON! CEH!:)

^________________________^

SENYUM TAK PERLU CAKAP APA-APA..
SENYUM:)

ni antara mesej gaduh2 sayang semalam..cewah! hahaXD



kalau korunk pon nak jadi macam eyka...try la THIS by your own..kalau tak jadi jangan marah eyka sudah! hahaXD


FAHAM?? :)


mood: sangat-sangat happy! haha^^ terasa macam puteri raja plak semalam kena pujuk! cewah:)



14 comments:

Adii NakHeran said...

haha,, good luck yee,, cair juga dia,, hahaha

Eyka said...

adii nakheran: ceh tgok eyka la~ hahahaXD

dLa said...

untung laa ade bf. hihihi

Qaseh dalia adelia said...

domo jgn le merajuk2 haha...

Cik TeN10 said...

wah3~ bestnye dia

Eyka said...

dla: ceh~ awk pon ade..da la comeyy~ heheXD

qaseh: hehe...domo ckap i love you kat awak byk2~ hahaXD

cik ten10: wah2~ mecasih! hahahaXD

Cik Ezy said...

sweet r..
hihikk

Eyka said...

cik ezy: cewah mane ade! hahahaXD

Puan Besar Shag Yahaya said...

Hahaha. Sengal je. Nt tunggu Shag ada boy baru nak try gak ah buat :P

Eyka said...

shag: hahahaXD boleh2~ test la! hahaXD

Nadia Mashuri said...

wah.. best nya..

Eyka said...

nadia mahsuri: wah2~ hahahaXD

tsaicoutic tranmorphersys said...

perghh..haha..msti mcm2 taman da de dlm aty tuh..

Eyka said...

hahaha...tau xpe! hehe:)