Feb 16, 2011

pe kes ni?? dem! :)

hari ini eyka akan sambung balik cecite eyka pasal percutian singkat eyka semalam..walaupun sangat singkat aww tapi sangat-sangat besh! siyes~ asyik main gelak-gelak ja! hahahaXD 
*motif pergi bercuti sebab sangat sedih sebab cik BF sangat busy..dem..dem..dem..! T.T*


*itu sebab la muke pasrah tengok pantai ini ha! hahaXD*

tengok la betapa heaven ye diorang bermandi manda..besh tak?? besh tak tengok ini?? mau pergi tak??hehe:)
*saja bagi jeles~ hahaha:)*








eyka tak mandi hari itu sebab i'm on datang bulan la..so malas la nak pikir-pikir salin baju bagai ini..so relax tepi pantai sudah! hahahaXD
*padahal sedih tak dapat jadi duyung hari itu..hee..T.T*

lepas rehat-rehat bagai pas bentang-bentang tikar..nak makan la konon-konon da lapar sangat itu..tetibe..:)



tup-tup ada la pula benda ini jatuh dari langit aww! demm..dem..demm..T.T
*nasib baik tak kena kepala eyka kalau tidakk go to heaven la hari itu...hahahaXD*

so eyka pergi la jalan-jalan sampai pengsan sementara tunggu member-member eyka itu setel mandi...giler havoc gila suasana pantai..eyka suke! ^^ lagi-lagi tengok gelagat manusia-manusia ini memang happening gila..hilang terus masalah dalam kepala tau! hehe:)

tapi ada satu adegan eyka tak boleh lupe aww...
ni cecite pasal banana boat dekat sana...ada la satu geng lelaki ini..eyka tak tahu la dia ni jenis ape...tapi an..ada la sorang budak kecik ini jaga port untuk orang naik banana boat ini..dioarang boleh relax je tengok budak itu bawa life jacket hurung dalam air...bukan nak ambik sendiri..mengada-ngada sungguh! ceh! huhu..T.T kesian eyka tengok budak itu..da la kecik lagi siap jatuh dalam air lagi bila bawa life jacket itu..budak-budak keparat itu bukan nak tolong tapi bantai gelak ja! dem..dem...dem...perangai macam syaitooonn pon ade! huhu..T.T so mood eyka nak naek banana boat dekat sana pon terbantut jugak! ini diorang punya pasal la..kalau tak da naik da semalam aww! huhu..:(
*kesian punya pasal ini..hee:)*

so ini beberapa picture eyka merendek semalam..ceh! sangat poyo..hahahaXD 
*layan je la der~ da lame da rasa tak menempel muka dalam blog eyka sendiri ini! hehe:)*






 sapa orang perak tahu la tempat-tempat ini dekat mana kan??  kan?? heheXD kalau nak tahu dekat mana meh la ramai-ramai jumpa eyka dekat perak ini tau! yeyeye! hehehee:)
*gambar-gambar ini tak semua dekat teluk batik..aww! hee:)*

ops! lupe plak dalam banyak-banyak gambar...gambar ini paling eyka suke...ade gaya ala-ala model celup cikit...hahahhaaXD

tengok-tengok...kan betul eyka kata kan?? kan awak kan...kan??
* sila muntah darah sekarang! wakakaka:)*

tapi lupe la bawa cik domo semalam sebab cik domo cakap dia malas pergi..dia kata ada date valentine hari itu..so sad aww! huhu..T.T 

tapi eyka harap eyka dapat la pergi lagi nanti..dengan korunk pula la..mesti lagi vogue okei!hehehe:)  tak sabar nak tunggu invitation card ajak eyka pergi sana lagi dari korunk semua! cewahh~ hahahaXD


kuku kaki suka bebel: eyka pelik la+ eyka muskil ini sebab kenapa pompuan suka buka tudung bila nak pergi pantai atau laut bagai ini?? tapi dekat luar pakai plak tudung..wah2~ confused..=.="

11 comments:

- koroe - said...

pengembaraan ke alam mimpi lagi besh woo.. pantai tak besh langsung. haha

Eyka said...

ceh! jeles la 2~ eyka tau! wekk! hahahaXD

ieman said...

haha encik domo ngan i la tu lalalala

Cik TeN10 said...

eyka!.. lg besh kl dpt men gitar kt tepi pantai.. besh je layan perasaan..tenang je.. (",)

Eyka said...

ieman: eleh! wekk! hahahaXD *jeles*

cik ten10: eleh2~ tau la cik ten10 jeles..xpe2~ eyka paham! hahahaXD

khairul hisyam said...

chomel gadis kat banner dan dalam tu, boleh kenal? awwww

Eyka said...

khairul hisyam: boleh2~ hahahaXD

Nadia Mashuri said...

wah best nya jalan2..

Eyka said...

nadia mahsuri: hehe..jom pergi dgn eyka jom2~ hehe:)

amier azrul alias said...

ish npe la bende tu xkne kt kpale die :pp

Eyka said...

amier: ceh! ni memng main kasar ni! hahahaXD