Feb 9, 2011

express feeling 4 da way u're la syg~ heee:)

hahahaha...ini bukan entri feeling-feeling bagai okei..ini entri express the feeling not love ni tau ngeng!~ hee:)
so tengah rehat-rehat tadi eyka terdetik nak tulis entri tentang feeling ini..macam-macam "peel" *bahasa pekat perak..haha* eyka jumpe tentang cara orang lepaskan tekanan diorang....

berikut adalah rangking feeling-feeling carta dunia..:) layannn~ ^^

FEELING GAYA BABY HOT SLEEPY
sweet gitu kan korunk?? ini satu cara yang eyka rasa ramai yang lepaskan tekanan dengan cara macam ini..korunk mesti macam ini kan?? biasa la itu..setengah dari korunk yang suke cara macam ini adalah orang yang sangat sukakan kedamaian..tak percaya apa eyka cakap?? ape hal lu!! percaya laaaa....:) walaweh~ derr..yang jenis kaki tido macam ini..selalu cara dia 

"lu ada masalah lu setel sendiri..kalau tak setel jangan mengamuk-ngamuk..lek lek sudeh~ :)"

 so cara selamat mesti si pelaku tabiat ini akan melepaskan tekanan dia dengan cara macam ini..so dunia aman tanpa caci maki dan masalah...setel..tak betul eyka cakap tadi AMAN??hee:)
*cara feeling bagai ini..memang kena dengan selera eyka..walaweh~ :)...kalau kena marah...eyka akan terus tido...ZZZZZ..kan boleh aman itu??hee:)*

FEELING GAYA REMPIT GILE FAMOUS TAPI BAJET HOT SPOIL
ini juga cara paling hot yang korunk buat kan kalau nak lepaskan tekanan?? ape?? ape?? ape??
"tak da la eyka..mane..mane mane ade...hahaha"

eleh! derr...eyka tahu la lu pernah buat benda ini..mengadu sudah derr..setel...haha:)
eyka rasa cara lepaskan tekanan ini  sangat emosi giler..kenapa la korunk nak bahayakan nyawa bagai..kan..buat susah payah mak korunk je beranak kan korunk 9 bulan 7 hari..kalau nak sangat pergi la lepaskan tekanan dekat palestin itu..at least ibu bapa korunk gak bangga anak mati syahid! hee:) tak ke jadi anak solehah sebab berjaya gembirakan hati mak bapak korunk.....tak betul eyka cakap ini??hee:)



FEELING GAYA RATING HOT  PECAH PANGGUNG


yang ini mesti korunk selalu buatkan..?? eyka da agak da...eyka pon same macam korunk...gila nice dapat sumbangkan suara ala-ala mak minah dapat pelempang free bila hidup penuh dengan masalah "asignment penuh satu rak" lagi giler nice kalau melalak macam ini..dalam utube ke..dalam umah kew..dalam jamban pon mesti hot kalau dapat lepaskan tekanan dengan melalak kan uolls~ hahahaXD 
*eyka syorkan cara ini sebab mana tahu korunk melalak nanti boleh hot giler  macam yuna...mana tahu kan??hehe:)*


FEELING GAYA PARIS HILTON CELUP
yang ini pon salah satu yang eyka rasa ramai kalangan uols yang minat lepaskan tekanan dengan 
" shooppinggg!! "
ini kire korunk ini memang kaki banyak harta la..bila tension ja shopping....tension ja shopping..shopping ja tension..wah2~ memang boleh kalah paris hilton macam ini..hahahaXD
 *eyka rasa tak payah la buat benda macam ini...macam agak bazir la der...ce korunk pi sumbang dekat masjid duit kepok-kepok dalam poket korunk itu...setidak-tidaknya korunk dapat pahala...tak betul eyka cakap ini..hee:)*


FEELING GAYA PRO LA SANGAT
Fatin Nor Irdina 
yang ini mesti ada yang suke buat bila dia rasa tension atau takda kerja nak buat...kan..kan?? so snap..snap..and snap..:) wah2~ ini memang best bila nak lepaskan tension...tengok orang secara otomatik kite rasa perasaan tension itu lenyap serta merta....betapa indah nya dunia! wal lah~ hahaXD
*ini eyka suke juga buat...tapi eyka nak nasihat...snap..snap juga jangan tertangkap yang "lain-lain itu" sudah..eyka tak tanggung...hahahaXD*


so eyka rasa banyak lagi feeling -feeling yang boleh box-office lagi..sampai esok tak habis kalau cecita lagi..hee:)
*ini kes malas nak taip lagi la ini...haha* 
korunk rasa korunk yang mana?? @ tak de langsung..dem...dem..dem...:)

so chill dulu...

layannn~ :) 






budak ini nice gila...eyka suke lagu ini...comeyyy:) ops...eyka tulis ini sebab eyka suke tengok orang dan suke menilai..tak nak dengar eyka merepek bagai ini...jangan tengok okei..*bila datang penyakit sengal memang macam ini...maafkan saya..hahahahaXD * 

11 comments:

YUL said...

muahaha, yul ilangkan tension isap rokok je, tu cara terbaik, kehkehkeh :P

BAPOK

Eyka said...

YUL: owh..cepat mati 2 taw! iskh2~ huhu..T.T

sarah mohamad said...

nak feeling gaya pro la sangat cenggitu boleh ? kuikui

Nadia Mashuri said...

salam..
nadia suke yg shopping dgn amik gmbr tu..
hehhee

Cik TeN10 said...

kalau lelaki selalunya smoking lah.. huhu..

kalau pmpuan selalunya shopping.. tapi caye suka karaoke ramai2!!! lepas semua dgn jerit kuat2 kt karaoke box tuh.. haha

Eyka said...

sarah: boleh2~ hahahaXD

nadia:hehe..same la kite! hahaXD

cik ten10: taw xpe! eyka pon suke melalak gk! hahaha:)

A.s.t.i.n.a said...

feeling dengar lagu best... jom ka, kite feeling geder2..

gigiAriEma said...

haha.walaupun gigi tak phm dak tu nyanyi pe.tp still comel larh dak tuh..huhu.
geram2 tgk..

cik kia said...

heheee feelingg gaya prooo lah paling best ;) hehe

nur dhiya' aida said...

makan !!! heeeeee

Eyka said...

astina: jom2!! yeyeye! hahahaXD *pegang mic*

gigiaku: tau xpe..budk 2 kim slm dkt gigi kapak! hahahaXD

cik kia: wah2~ 2 paling eyka suke aww! haha:)

nur dhiya: yeee! 2 pon minat..hahahaXD