Jan 12, 2011

cite kew atau kebetulan??

erhm3...mcam bise kena bagi salam dulu n...


assalamualaikum...hehe:)
 hari ini macam biasa busy lagi dengan study eyka...pointer eyka kali lepas bole la...no bad ok! alhmdulillah..:)
eyka dapat masuk kelas n..tapi macam xbest sebab budak-budak kelas n suke pilih "bulu" rase mau kerat2 jex pale otak sorang2..menyampah der! hu.


mane x eyka cakap pilih bulu.. laki dekat dalam kelas n suma gatal..nak tegur yang cantik ja..yang xlawa macam eyka n semua kena pinggir..xadil sungguh kan?? sabar 2 penting sekarang n kan..??hehe:) member eyka cakap sabar je..wat je hal sendiri..kite wat hal kite dyorang wat hal dyorang..tapi eyka rasa macam xbest jex sebab nanti mesti kelas 2 berkelompok-kelompok..da macam perang plak!hee:) mintak2 eyka tabah sampai habis sem n...hehe:) pasal subjek sem n so far so good bole tahan...yang xtahan 2 eyka belajar law ok! wah2~hee:) 
sooo penin taw...tapi bise la belajar mane ada senang..semua kritikal taw!hehe:)


lagi eyka pening sekarang n sebab stremyx umah eyka kena potong bukan sebab xbayar tapi sebab owner benda 2 da bawak lari benda 2...so eyka kena pasang balik la benda alah 2...money..money...money...nape la eyka xdapat pakwe kaya..kalau x, senang paw suruh bayar benda alah n an? wah3! hehe:) 
*muke berangan-berangan sambil tadah tangan doa..haha*


so eyka maybe jarang update blog comey sengal n..tapi eyka akan update bila betul-betul situasi giler ni setel! promise okei!hehe:) yang merindu-rindu 2..eyka nak cakap thank u sebab rinduu eyka yang comot n sengal ini..i like..like..like you la lalink!hee:) *muke shy2 rabbit..hahaa* 

A R I G A T O O !! :)

6 comments:

PinQib said...

pakwe kaya x semestinya membawa kebahagian.
nnt ramai orang jeles, pastu berebut.
ehehhe

Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

Eyka said...

hehe...okei pew pinqib~hehe:) mecasih bce entri buruk eyka 2...hehe:)

Mr.Adam said...

anugerah Allah ni kite xleh pertikai eyka... eyka wanita...insya Allah nnt ada yg suke yg syg..yang penting kite sebagai umat Nabi Muhammad & hamba Allah ni kena tabah dalam ape jua rintangan hidup..yg pasal bulu nnt bawak shack cukur k.. :gelak mnja:

Eyka said...

mr adam: ye la cik adam oit..haha^^ t eyka nak soh adam cukur kn la~ agk2 bole x n??hahaha^^

Mr.Adam said...

eeeuu...xnak la...eyka la ckur...xpon kasi jer gunting pokok hehe sruh diorg potong sendri...bg yg besar punyaa!!hehe

Eyka said...

wah2~ scary taw! hahaha^^