Dec 1, 2010

suke deh kena macam n..hidup an?? so go on..hehe:)

go..go..go...with the flow~ yeah! yeah! yeah! hehe^^
*ops! terover plak..haha:)

ehem..ehem..pagi tadi eyka baru bangun..tetibe henset eyka bunyi dalam pukul 11 macam 2..
memang terkejut taw x mesej 2..
mau tercabut jantung eyka..
gila babas punye mesej..
penat dah eyka tungkus lumus bagai..
hampas~huhu..=.="


taw tak korunk mesej pew eyka kena??

hehe..

jeng! jeng!
.
.
.
.
.
.
v

"puan raftah: sila datang pukul 12..untuk overall appeal BDM."
*gituu jex ayat dia..pe ntah!haha:)

aduyai..sikit jex ayat tapi eyka  boleh mati pas2 taw awak..huhuhu..=.="


eyka pergilah rush g kolej..
tup-tup eyka pergilah tengok kertas ye..
la..ckit jex yang kena..2 task jex..semua sebab kales mistake ja..
huhu..
*pew ntah kaw eyka..2 pon boleh salah..aduyai~ iskh3..=.="

so eyka kena la buat benda 2..sampai siap..
esok dia nak sebelum pukul 3.45..
so eyka kena rush wat n..hee:)
doakan eyka berjaya siap ye~..:)

psst..pssst...pssst..macam 2 malam n eyka xleh BW lah sampai hari jumaat nanti..
mesti korunk rinduu eyka an??hehe:)
*sila kata ye taw! hehe..:)
kalau rinduu shout la dekat peti rumah eyka n..okei2??hehee:)
*wat2 muke comell~hahaha:) 
orite..
bubye~ adioszzza~hahaha:)

20 comments:

N@SIQUE said...

rindu ka???oh no way!!!!!hahahaha,,,

belajaq betui2 nooo~~~jgn dok kisah ngan pakwe tue,,ramai lagi dok ada kat luaq sana :)

Eyka said...

nasique: hehe..okei2..mecasih taw madu lebah..hahaha:)

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

woot2.. gudluck2

Eyka said...

din: mecasih taw awak..hee:)

zarifahmr said...

kene komen cepat2 before eyka off from laptop! hehehe

seng ragel ada entri baru hmmm :'(

Eyka said...

hehe..awk jgn la sedih2~ eyka dtg jenguk t..tguu taw~:)

Zulfahmi Abidin said...

kalau awk rajin datang blog org boleh la org rindu awk.hehehe.tapi BDM tuh sebenarnyer ape?? tak paham lah.

Eyka said...

fahmi: eleh~ nak rinduu pon kena dtg blog ek??hee:)

BDM 2 business decision making la awak..xtaw nk terng mcam mne dah~hee:)

Zulfahmi Abidin said...

yelah.kalau org tak kenal awk mcm mane nk rindu.grrr.sabo jerlah.kah2..owh.kalau dah tulis yg penuhnyer tuh tahu lah.takpe.fahmei boleh google it jer.^_^

Eyka said...

fahmie: hahaha..eleh..eyka ckp dgn owg trtentu jex..bukn dgn awak..hahaha^^
*ayt caver ckit..haha:)

bgus2..very good2..(smbil nyanyi2..haha)

@}KHaiZer-HaFidZ{@ said...

tumpg gelak sat....kahkahkahkahkahkah

Eyka said...

khaizer: jahat! wekk!haha:P

PinQib said...

ingat kan eyka puan raftah. macam belur belur baca tadi.. huwahuhu..


CIKGU SEKARANG GARANG!
Kisah Jiwang. MUST READ!

Eyka said...

hahaha..awak n~ jaht taw!hee:)

♥ cik mija ♥ said...

ambik tag dari belog saya

Eyka said...

cik mija: okei2..hehe:)

dayah SnoW Heuka said...

hehe gud luck keyh :D biasa la student ta lekang ngn tido lewat gambatehh!! :D

Eyka said...

dayah snow heuka: gud luck dekt awk gk~hee:) gambatehh!!:)

Ainiaa♥ said...

yeahhh :DDD

http://cakapcakapain.blogspot.com/2010/12/contest-sudah-mari-meh-masuk.html

Eyka said...

yeah!! ;D ;D