Dec 2, 2010

comell la award n~` suke! suke! :)

mizzmiza say: ambik tag dari blog saya:)

wah2 gituuu...so eyka pergi la terjah! yang masih terjah sedang menerjah dimana kehadiran mu..
apakah tag nya,,,lalalalalalala.. (nyanyi2 sambil pergi sane)

nak taw x eyka dapat award!! 

wah2~ suke! suke! da la comeyyy~:)

mecasih taw lalink mizzmiza sebab tag award n~heee:)


jeng! jeng! 



gigi pink 2 comell macam eyka an awak..awak....hehe:)
*wat2 muke shy2 cat..haha:)

tapi ada syarat la nak curi benda n..eyka kena jawab tag..huhu..tapi xpe sebab eyka suke kawan dengan cik gigi ni so eyka jawab okei! :)

antara syarat tag 2 macam nie:

1) copy paste benda pink ini. *da copy pon..ciap peluk cium lagi taw!hahaha^^

2) upload pic cool,bergetah,macho,comel,cantek korang.caption :
"itu aku"


*2 bukan eyka..2 domo~hahaha:)
(garang x??hahaha^^)

3) kenalkan diri anda

saya eyka^^.. eyka xcantik tapi domo lagi comot..
*tetibe..hee:)

4) bagi 5 wish anda sempena bulan december ini!

* semoga eyka dapat scandal baru amin..hahaxD

* semoga semua yang jadi kawan eyka sihat dan gembira..amin..

*eyka pon minat kamera..mintak-mintak lepas tulis benda alah n..eyka dapat kamera free dari korunk~hee:) DSLR pon jadi la!hee^^*muke mengharap*

*eyka harap dapat habis study eyka sampai master..hopefully la..doakan eyka taw awak..:)

*eyka harap dapat jodoh yang baik n kekal sampai bila-bila..yang n eyka 
suke!haha^^..*aduyai..eyka yang ni cepat jex kaw like an! aduyaiii..=.="

5) tag 5 followers anda!

iskh! eyka xsuke la..xadil la bagi 5 orang ja..eyka nak tag semua yang datang blog eyka n! xkire2! bole kan awak si pembuat award??hee:) *senyum mengoda..haha:)

so korunk yang tersengih 2..sila ambik! jangan malu-malu ek!hee^^

6) oh title : "itu aku"


da tulis dah.."saya eyka" hahaha..:)

*pssst...pssst..pssst...kalau gigi pink 2 kawen dengan domo eyka.. korunk rase anak diorang nama ape ek??hmmm..
(mood: thinking...hahaha:))

12 comments:

sue. said...

haish..dapat award lagi..ini tidak adil! *sambil jeling mate*

Eyka said...

sue: awk ambik la 2..eyka ksi free n~hee:) *senyum2 mengoda..ambil kelip-kelip mata..haha:)

masnurain said...

awak yang comel..!!
(:
kita ada tag awak join satu contest best nie!!
join taw..!!!

amek link nie..~

http://seliparcoklat.blogspot.com/2010/12/contest-mimik-muka-menarik.html

join taw!!

Eyka said...

masnurain: nanti eyka join taw awak..mecasih~hee:)

♥ cik mija ♥ said...

saya pun harap dslr..dan hrpn u nak dpt skndal baru tuu..wah2!ahhaha!mantap!hehehe.=p

Eyka said...

cik mija: hahaha..bise2~! Suke! suke!hee>.<

Zulfahmi Abidin said...

haha.tahniah dpt tag.maknanyer kamu diingati.bdway.kalau suke pada icon gigi tuh.try blog nie.search kat google.

"my milk toof" itu blog fav fahmie dan itu punce fahmie buat blog slama nie.

Terkini: Peti Mel Suara | Belajar Seks Dengan Cepat | Pakar IT Zaman Teknologi Tinggi

Eyka said...

hehe..mecasih awak..comell la blog 2..eyka da gila dekat gigi 2 plak..macm mane n??huhu..=.="

Amalina Jo said...

kalau dpt dslr lebih , bg lah satu *muka xmalu :P

AiDa AzRyN said...

whoa!gg pink?:P

Eyka said...

amalina: bole..bole..nanti kite putus dua ek!hehe:)

aida: a'a..ttibe eyka tersuke dkat gg pink 2~hehe:)

Ct SoLeHa said...

xadil dpt award lagik..hehe
comel gler gmbr gigi..hehe
pink plak tue..hehe