Nov 21, 2010

tag yg agak besh~ so eyka kne jawab..hoho:)


hahahaha...macam kena buli plak..asyik kena jawab tag ja..tapi eyka baik..so eyka jawab okei!hohoho:)

start now:

opss! sebelum 2 eyka nak thanx kat orang yang tag eyka n! ^^

lalink budak cake a.k.a rina comelll~:)..thanx taw sudi datang jenguk eyka..n sudi bagi tag kat eyka n domo taw...thanx sangat-sangat taw lalink..sayang awak lebih la macam n!hehe^^

1: ape benda yang paling penting dalam hidup korang:

makanan..haha..n xde eyka xboleh hidup la!hee:)

2. benda terakhir korang beli pakai duit sendiri:
wah2~ eyka rase makanan kot..sebab baru jex makan MCD td..hehe^^

3.dimana tempat perkahwinan dan ape tema perkahwinan korang:

wah2~ soalan n..hee:) *muke shy2 cat..haha..
eyka an kalu bole..nak kawen kat tepi tasik..ala-ala princess gituu..hahaha^^..2 pon kalu bole laa...kalu bajet lari eyka kawen kat rumah sudah~hee:)

4.adakah korang tengah bercinta sekarang: 
YES! eyka da taken da la..my bam la pemilik hati eyka n..wah2~ hee:)
*mke shy2 rabbit plak..haha^^

5.berapa lama korang akan mencintai kekasih korang:
hehe..maybe sampai my bam bole tahan dengan perangai gila eyka n..kalu dia leh tahan..insyallah la eyka nak cinta dia sampai bila-bila...hahaha:) *tutup muke dengan domo....>.<


6.novel/buku/ majalah terakhir korang beli:

wah2~ buku komik kot..eyka hantu buku komik..lagi-lagi dari Gempak starz...
gilerrrzz r! besh!!:)

7.antara mak gn ayah, yang mana korang lebih mesra:
dua2 eyka rapat..senang taw kalu rapat-rapat n..nak mintak wet senang..hahaha:)* mke kejam jex kaw eyka..! aduyaiii...=.="
tapi kalu pasal hal-hal yang important, mcam nak wat pape , eyka suke refer kat ayah banding mak..sebab mak eyka agak bising cikit..hehe^^"..kalu pasal hal pompn dengan hal diri sendiri..eyka suke ag refer kat mak eyka..senang taw..hee:)

8.namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang:
wah2~  eyka nak jumpa korunk la yang tengah hendap-hendap tengok umah eyka n..
*eh..eh...masuk..masuk..jangan segan-segan...hahaha:) (tetibe ja..haha)

9.adakah korang basuh baju korang sendiri :
hahaha...agak2?? :)
*tolong pikir sendiri ek..haha:) (pesanan penaja..hee:))

10. dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi:
eyka betul-betul nak pergi heaven...tnye ag..kan da merepk n!hahaha:)
tapi betul pon..eyka da bosan da dekat dunia n...rase nak dok sane plak..hehe..=.="
*psst..pssst...selalu sangat orang jawab semua tempat kat dunia n..xsalah kan kalau eyka jawab nak g heaven an korunk..??hee:)

11.pilih salah satu, peluk, atau cium:
oh...gituuu...eyka nak dua2 la...boleh x??hee:)
  *mintak dengan muke comeell..hahaha~:)
 muahxxx3!^^

12.beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda:
agak rajin sebab tag 2 dy salin balik bagi kat eyka...hahaha:)
agak gila-gila kot..sesuai kawan dengan eyka n...hee:)
blog agak cantik..dengan ada ayat jalan-jalan 2..wah2~ hebbattt deh!^^

13. lagu yang korunk suke and selalu dengar:
 ohh..yang n korunk kena selalu datang umah(blog) eyka..sebab selalu eyka tukar lagu taw..semua yang terpasang 2 semua eyka suke..bole an jawab mcam n??hahaha:)

14.blogger yang dipertanggungjawabkan jawab tag nie:
semua yang datang umah eyka n...WAJIB!!! eyka xkira kena wat gak tag n!!!huhuhu..=.=" 

15. 7 thing about aku 
*kre eyka la an n??hee:) hmm..(mood: thinking):
agak gila..
suke makan
sesat kalau kuar merayau
sangat sukekan domoo...!! wah2~hee:) 
*domo muke shy2 cat..haha
sangat suke berkawan dan xkisah kena tegur..*eyka open deh!hee:)
suke merapu bila otak jadi gila..
suke cakap lepas..@ suke jujur..
suke main-main dan xpernah nak serius..
*n kalu serius-serius..muke cepat tua baru taw! korunk nak kew??hahaha:)
*ops! da habis kew?? baru nak cakap ag..hee:)

psst..pssst..pssst...xpe kan kalau eyka tag korunk..bila lagi nak kenakan korunk n??hehe:) so korunk jawab la...please...huhu..=.=" *muke mengharap*

6 comments:

Fello Ariza said...

benda paling penting makanan?

bukan domo ke eykadomolion?

:P

Eyka said...

hehe..fello..yang n ag penting dri domo la awk..hehe:)

ordinary89art said...

g heaven...huiyooooooooooooooooooooo

Nur Shareena.. said...

haha..ni namenye jawapan terbaik dari ladang ! thank you .

Eyka said...

ordinary89 art: mesti pnye..hebbatt an~hahaa:) *wat2 muke shy2 cat..hee:)

Eyka said...

nur shareena: hehe..thanx taw tag eyka..love u la lalink..hee:)