Nov 30, 2010

sangat suke!! yeah! yeah!^^


awak nampk x header eyka da tukar baru..nampak x?? nampak x??hehe:)
jangan jeles taw yang minat pocoyo 2 taw~hahahaha^^

cantik kan header 2..
n berkat eyka men flirt2 kawan2 dengan cik bob taw awk..memang besh la kawan dengan dia..siyes friendly..
eyka baru jex masuk blog dia terus dy nak tolong eyka reka header..comel la...sumpah suke gler~ ^^
g la usha-usha blog dy..memang comel blog dia pon ada domo jugak taw awk..:)

ni link dia..


g la jenguk-jenguk dia..
memang baik n friendly taw encik n taw..
mecasih banyak-banyak taw awak..:)
eyka suke! suke! ^^


nampak x icon 2?? yang ni eyka dapat dari cik ainismaira..
blog dia serius comell taw awk..awk..
g la jenguk blog dy n..
konfem korunk tido terus dekat situ..
^^
nah ambik link dy..
g la jenguk dan tegur-tegur dia..
dia sangat friendly taw awak..:)


eyka nak cakap
"mecasih taw lalink maira sebab sudi layan kerenah eyka yang mcam-macam n..
sory kalau selalu merungut suruh tukar-tukar bagai.."
*cerewet kan eyka n??huhu..=.="


nampak x..yang gerak-gerak 2..
2 formspring eyka..
penat eyka g godek-godek html cik maira 2..
*awk ..sory, eyka xmintk izin nak godek2 pakai formula awak 2..maaf..huhu..=.="
last2 jadi..
eyka suke sangat..
first time taw awak jadi..
memang suke gila~hee^^

pssst..pssst..pssst..lepas dah kena rase perasaan putus2 bagai tadi ni..eyka jadi gembira la awak..betul la awak ada hikmah eyka sedih tadi..
(mood: sangat-sangat happy=))

15 comments:

B0B said...

wah! dapat credit la *blushing
HAHA

Eyka said...

haha..jgn blushing3~ eyka pon da blushing gak n...awww~hee:)

saiazuan said...

haha makin ceria blog nie

Eyka said...

hahaha..biar la t awk jgk suke masok cni..hehe^^

Ainismaira said...

ala2.. eyka.. sori la xdpt watkan formspring tu.. sbb hari ni agk bz la.. saya tak kisah pun eyka minta tlg, cuma sy risau kalau xboleh buat mcm yg eyka nak.. huhu.. sbb saya blm tahap expert lagi.. T_T Icon fb tu pun comot lagi.. huhu.. sbb wat rushing T_T..sori eh

Eyka said...

Ainis: xpe la awak..eyka xkesah..awk baik..mecasih taw awak=)

adrinaqamarina said...

eyka minat eh benda3 coklat tu. hehe.

~Athirah's Aunty~ said...

patut la hati berbunga2 eyka ni...AA tumpang gembira sayunk =)

YUL said...

beshnyekan, header blog saya masih kosong lagi, still tak de pape, sedihnye, huhu

♥e'in♥ said...

mmg cantik laa header 2.. ;)

AiDa AzRyN said...

lawo header.. :D

mofaizmz said...

hoho.. dh lawa dh header dia..

PinQib said...

wah comel. seswai ngn eyka.. hehe

domododomoo

Eyka said...

adrina: eyka memang minat..name dy domoo~hee:)

AA: mecasih taw awk..:) eyka pon tumpng gmbire same2 gn awk..^^

Yul: ala awk n..t eyka suruh dy tolong design utk awk ek??hee:)

ein: mecasih taw awak..:)

Eyka said...

aida: hehe..mecasih~=)

Mofaizmz:hehe..malu la..haha^^

pinqib:hehe..memang sesuai dgn eyka..mecasih awak..^^ domo domo domo..yeah! yeah!:)