Nov 13, 2010

nak i love you kat awak bole??hohoho:)




alololo..sweet ya tajuk entri..hahaha...*domo wat mke shy2 cat..haha:)

n bukan pew eyka nak kena jawab tag lagi....
ya perlu mukadimah yang baik ye puan-puan agar hati n senang..hoho:)
(sambil senyum cecah pale da n..hahaa)

tag n telah di bagi oleh twinny kesayangan a.k.a mak angkat eyka...hahaha^^

ciap bagi arahan lagi..



[ hehehe...nampak x muke jahat eyka n..so eyka da komfem senyum la..name pon eyka n baik..so budak baik mane leh marah..marah..kan awak kan...kan??hoho:)]

♥ berdasarkan pengetahuan anda , apakah ituu "iloveyou" ?
jap eyka pikir jap...i love you maksud ye..saya sayang mak saya, ayah saya, nenek saya, oyang saya, makcik saya, atok saya, domo saya.. n semua orang yang saya sayang kat dunia n..
*wah bole jawab gitu x korunk??hoho:) 
(suke ati la nak jawab pe..kate n blog eyka..hehe^^)


♥ bile anda mule kenal dan berjinak-2 dengan perkataan "iloveyou" tuu ?

hahaha...n mesti la sejak kecik ag..sebab eyka da pandai cakap benda pelik n dalam peyot mak eyka ag.. "i love you mak".. 2 yang mak sayang eyka lebih 2!hahaha..
*so sila jeles ek??hee:)

♥ suke atau tak suke dengan perkataan "iloveyou" tuu ?
suke! suke! suke! sebab eyka rase di hargai pulak..wah~ syok ye perasaan 2...wah2~:)

♥ pernah tak dalam hidup anda orang cakap "iloveyou" ?

ramai sangat....bise budak "hot" memang bise benda n..hahahaha:) * 2 la tnye ag..so korunk kena time la walaupun rase nak muntah isi perut 2..hahaha^^

♥ ehem , antaranye sape yang pernah cakap "iloveyou" kat anda ?

sebabkan eyka " hot" so penat la nak bilang bape ramai..kalu korunk pernah cakap 2..maksudye korunk la 2 masuk dalam list n...hahaha:) *kaw eyka nak bongkak jex ayat! aduyai..=.=" (pssttt..pssst..pssst..my bam bukan kategori n.. my bam kategori i love you setiap hari..hahaha)

♥ dalam sehari berapa kali pernah dapat "iloveyou" tuu agak-2 nyea ?
emmm...da eyka hot ..so pikir la berapa kali dapat!..hahaha:) *n motif malas kire n..hee:)

♥ siapa paling kerap kali lemparkan perkataan "iloveyou" tuu ?

my bam la..a.k.a jejaka kodol!hahaha:) *hahaha...jangan marah taw sayang..kena jual baru taw..!hoho:)

♥ jike ade seseorang yang tak dikenali datang dekat dan cakap kat anda secara spontan " iloveyou", apakah reaksi anda ?

eyka cakap " u i love u kat i kew?? wah2~ seronok ye la i rase.. tapi kan u kalu u betul-betul love-love kat i beli kan i ferrari 10 biji bole??hohoho:)" (sila bayang ikot drama swasta ek!hoho)

♥ lastly , sila senaraikan 8 nama orang yang anda sayang yang anda ingin kirimkan "ILOVEYOU" nieh ? :)

mak , ayah, atok, nenek, oyang, yop , alang, arep  makcik, jiran, cik twinny, kucing, ayam, kawan-kawan, my bam, cik domo, cik katil, cik bantal, cik tilam, cik pintu, cik rumah...n all yang sayang kat eyka.. dengan ucapan last " I LOVE YOU ALL!!" *so sila touching..penat taw nak wat ucapan n!hee:) 

♥ sila TAG ok
  eyka tag nanti bole..??hoho:)  *wat muke mengharap*
*psst..pssst..pssst..yang n korunk tunggu eyka datang rumah korunk..t eyka kasi tag n taw..jangan lupe jawab..hohoho:)


psttt..psstt..twinny...da jawab da..bagi la tag lagi..eyka sudi jawab taw..[wat2 muke shy2 cat..hahaha]

8 comments:

maCy said...

suke jwb tag upenye eyka ni :)

thx igt macy ye dear :)

Eyka said...

hehe...a'a... la awk..hoho:) t jawab taw macy:)

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

uiks.. tag jiwang2.. hehe

Eyka said...

mne taw la awk..eyka kena tag la..hehe:)

awein said...

sweet j tjuk ni kan :) hehe

Eyka said...

awein: a'a la awak..hehe:)

krole said...

wak krole da bat tag dari wak~

Eyka said...

krole: thnx taw..t eyka g jenguk..:)