Nov 20, 2010

merendek-rendek di malam hari..wah2~:)

Tadi baru jex eyka pergi jalan-jalan lumut..tengok2 orang, tengok2 jalan..pusing-pusing..
n pon plan last minute pukul 10 tadi..mula-mula cadang nak makan kepsi ja pas2 tup-tup terus pecut g lumut..
macam gler jex kitorang tadi..da la duit pon bulan n macam nak kering ja..
*ada hati ag nak joli-joli sakan bagai n..hee:)
(bise la da habis tadi hantar satu asigment so otak kena relax gak la..hahaha:))

merata-rata kitorang pergi tadi..
jalan-jalan punye jalan kat laut kat lumut tadi, perut gatal2 nak meragam..
*mintak isi la 2 pe lagi!hee:)

kitorang singah la kat kedai makanan yang banyak dolphin2 tepi-tepi kedai 2.. ntah name pe ntah kedai 2..
*pkai masuk ja mne nak taw..eyka..eyka...hoho^^

tapi gler la kelakar tadi..dekat-dekat dengan tempat kitorang makan 2 ada tandas..
nak di jadikan cerita..
eyka rase nak g la tandas 2..
member eyka nak ikot.. 
dy takot eyka ilang xbalik- balik kate dy..hee:)

sebabkan duit lari bulan n so kawan eyka 2 dok la luar..teman eyka kate dy tapi dari luar la...
*ad jugk orang perihatin takot eyka ilang~ wah2!! :) *mke terharu gler~

pas2 tetibe dy masok, sepatutnya tandas awam kan kena bayar kalu masuk..
tapi kawan eyka n selamba badak jex masuk membontoti eyka..
orang yang jage 2 wat relax ja..
xambik tahu pon..
*dalam hati eyka ada gak cakap "bebal pew makcik n bagi orang masuk free2 jex tandas n..sudah  untung kot makcik 2 korunk!hee:)

waktu kuar kitorang berdua dari toilet 2 pon dy  tak tegur..
agaknye la kawan eyka kate maybe dy ingat kawan eyka 2 adek eyka..
yang eyka kena tengok waktu dy nak buang air bagai macam 2..
so sebabkan 2 dy xmintak la kot~hee:)
(kawan eyka 2 pon gaya innocent ja..kecik plak 2..muke pon ala-ala xmatang maybe sebab 2 kot..hahahaha)
*tapi eyka xpuas hati la..2 makne ye eyka tue la! ohhh tidakkk!huhuhu..:( 

korunk rase eyka nampak tue kew?? 
alaaa...kena pikir n..huhuhu..
*mood : moody jap je..haha

sampai2 meja kitorang order makanan 2 terus kitorang cerita kat member-member lain..terus dyorang kekekek gelak! kuang asam punye kawan!hahaha:) 
*eyka pon bantai gelak sekali la..macam pew jex la..haha:)

macam- macam cerita kuar tadi..antaranya: korang pernah bayang x...bayi dalam perut buat rakit dalam perut mak dy n..mesti semangat gler kan baby 2 nak bertukang...kalu mak dy tanye gune telepati pon mesti dy jawab "mak..adek nak bertukang n sebab adek nak main rakit n bila da kuar nanti..kot-kot bosan ke nanti..wah2 mesti besh an~hee:)"
(bila otak da xbetul separuh macam n la...kuar pertanyaan yang mengarut-carut macam n..eyka..eyka..haha)

last2 kitorang balik la..cadang nak lepak marina..tapi da penuh port-port kat sane..so balik la kitorang dengan muke ayam kena makan kapur..muke sorang-sorang blur jex..cdeh sudah!!huhu..tapi xpe lain kali eyka nak date lagi dengan dyorang...lain kali bawak makanan banyak-banyak plak..hee:)


psssst..pssst..walaupun kejap jex tapi berbaloi sebab stress eyka da ilang..ini sebab banyak gelak la tadi..sudah go away sudah mood moody..so eyka boleh tido nyenyak la pasni.. nunite awak..hee:)

11 comments:

apik pehe said...

heheh..xleh nk bgtau muka eyka cmner..sbb gambar eyka pon eyka x tunjuk..huhuh

Eyka said...

apik pehe: da de la awk..kat bawh 2..hehe:) thanx taw awk jenguk eyka..hehe:)

::nuRuLaDHar:: said...

waahhh bes nye pegi mrendek2..uhuukk lme xjnjln..sdh btui.. =(

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

hahaha~~kelakar..adehhh

N@SIQUE said...

ish2~~~x cukup umoq lagi~~~

dok pi merendek2 nooo

nak kena nie~~

Fello Ariza said...

eykadomolion..

kuar x beli pape utk fell ke?

haha

pN.rOs said...

ececeh... gelak kasi mood dtg balik.,.. hermmm cara bagus ilangkan stress

aibaks said...

klu letak gamba mesti lagi best.. leh join sekaki skali.. hehe

Eyka said...

nurul adhar: jangan cedih2..eyka ad..t eyka bwak jalan2 g umah eyka n ek!hehe:)

nakal: eleh! gelak2..hee:)

nasique: alaa..awak la n..tgok eyka da trikut2 perngai awk..haha:)

fello: ada2 kueh seketul..mau kew??hahaha:)

pn. ros: btol2~hee:)

aibaks: eyka lupe tangkap gmbar la awk..bise la 2 da last minute..kamera pon tingl..haha:)

aDaH CuLLen said...

mcm bole teka je sape yg kecik2 mcm budak2 tu..yg follow eyka msuk toilet tu..hahaha :p

Eyka said...

adah: taw xpe..shhh..diam2..haha:)