Nov 23, 2010

ksedihan sila pergi jauh dari aku!:(


eyka nak story sikit n..jangan marah kalu eyka asyik bad mood ja..tapi memang eyka sedih sekarang n..banyak sangat paper eyka kena redo..da la nak dekat seminggu eyka xtido lena..bukan nak merungut tapi memang masa eyka xde la..memang hidup eyka da kucar-kacir sekarang n..macam xde life da.. kosong ja macam tin kosong yang duduk tepi jalan 2.. langsung xberguna eyka sekarang n..eyka memang alone sekarang n..eyka kena lawan rase sedih n..sebab eyka pilih sendiri nak belajar...dan eyka yang mahu belajar..so eyka kena kuat semangat dan xboleh patah semangat..mak eyka harap kan eyka berjaya dalam hidup n..tapi eyka asyik main-main-main..xpernah nak serius..eyka memang down giler sekarang n..mood xde langsung..makan pon xlalu..dari tadi eyka xmakan lagi..member ajak makan eyka tolak..eyka rase macam eyka useless sangat..lagi dapat asignment yang banyak redo n..memang xleh cakap da..hidup da macam zombie..setiap masa dengan laptop depan eyka n jex..da 2 minggu eyka asyik nages ja..eyka xkuat tapi bila ingat mak eyka dengan ayah eyka..eyka fikir balik..bukan senang nak cari duit buat eyka belajar dekat cini..xkan sebab benda  bodo 2 ..eyka nak quit. memang nonsense..
sekarang mate eyka da bengkak..semua cakap eyka da macam xterurus..eyka confius..semua ade masalah..tapi eyka xtaw nak cakap pe lagi..otak n rase da kena hempap batu 100 tan..sakit sangat awak!:( hanya tuhan yang tahu perasaan eyka taw awak,,
eyka xde mood da nak taip..eyka kena luah baru hati eyka n lega..sory runsingkan korunk dengan masalah eyka n..eyka taw korunk lagi banyak masalah dari eyka..eyka cume nak luah jex..suka hati la nak bace kew x..so eyka nak sleep dulu..
mintak-mintak lepas eyka bangun n mood eyka okei balik..hopefully:(

12 comments:

- miSs A.R.E.E.N.A.D.I.R.A - said...

hyep...x mao la cdey2 bad mud nie...x elok...jgn pk yg kte nie useless...kte smua ada klebihan msing2 kn...so, dun giv up...ubt nye, kte zikir bnyk2 so aty pown tenang...areen pown pnah rase down dulu..2 la sbb nye kte ley brjaya skunk...be strong k..

neway... jemput tgk entry..LELAKI CANTIK, WANITA HEBAT..aha!

http://areenadira.blogspot.com/2010/11/lelaki-cantikwanita-hebat.html

♥e'in♥ said...

eyka... tamo nangis2 g ok.. eyka dh wat yg t'baik dh an time exam 2..

:~:Budak Degil :~: said...

kesedihan datang hanyelah untuk memberi kite sedikit pengajaran atau pengalaman...
baru la seri hidup ni..cukup asam garam gula semua kan2...
jangan sedih2 ye..^_^

Fello Ariza said...

nak pinjam bahu utk nanges ke eykadomolion?

:P

Amalina Jo said...

eyka , be strong dear! time study tolak tepi dulu problem oke :)

grOundnUt said...

chill la eyka...jgn sedey²...meh baca blog saya ada byk kisah lawak...^^'

Pencacai Alim said...

takpe2..byk2 tenang..boleh pny

aDaH CuLLen said...

same la dgn aku :(
kena redo redo redo redo..
dah naek gile da buat asgmnt :(

wan or sean said...

kuatkn semangat

Db Cooper said...

ambik course ape beb? smpai bz mcm nie skali

Db Cooper said...

haha.. ingat amik architecture, kene redo2... by t way good luck kay

Fakhrur Razi berkata said...

its ok atleast kau dh muhasabah diri ;D
u can change~~
kuatkan semangat
do ur best in ur studies
gd luck =D