Nov 5, 2010

BF XGUNA...hohoho^^

Hello sayang...

kenapa sayang tak nak angkat tepon bila abg call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lelama sangat, betui... abg tersangatlah rindu kat sayang..... walaupun muka abg ni agak macho dan comel.... janganlah sayang jeles kat abg kalau-kalau ada awek lain yang asyik pandang-pandang dan senyum-senyum kat abg masa kita gi dating.... biasa la tuh...

Apa...tak muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... apsal la tak muat pulaks.... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok-esok abg bayarla balik kat sayang..... sayang pun sedia maklum....abg bukannya takde duit.. tapi duit tu abg dah belikan graphic card baru kat pc abg.... RAM pun abg dah beli yg baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar hardd! isk baru lagi tuh....Abg tau sayang marah sebab abg yang selamba katak jer... melompat longkang depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi.... bukan abg tak gentleman.. tapi abg cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana.... maafkan abg...tobat.. lain kali abg tak buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry la... abg ingatkan nak test jer mee goreng sayang tuh..... soksek..soksek...masa sayang gi toilet.. tak perasan pulak..dah abih... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abg dah ganti ngan roti canai kosong abg?? tak sedap ker roti canai kosong tuhh??? udah ler tu... .janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abg pinjam jaap henset sayang... nanti abg tukaq la balik.... sayangkan ader handbag besar..senang nak simpan henset abg yg besar tu... Hehehehe .! . henset sayang kecik...buleh abg simpan dalam kocek abg...



Betuuuul...........! semalam abg dah booked tiket citer Salon tuh... abg ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... pasal tu la tiket dah abis..... lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang abg pinjam utk hariraya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh gaks guna masa ari nikah kita esok-esok... bukan abg taknak beli baru... tapi sayang la...benda elok lagi... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jgn bagitau kat ayah sayang plaks... ayah sayang sure tak pasan punya sebab nanti abg dye la sampin tu ngan kaler lain....

Buat masa ni motor abg masih dlm wokshop.. ntah apa ntah pomen tu buat tak siap-siap lagi... jadi Gen2 sayang ni...kira abg pakai dulu la yee utk pergi keje... sayang bukan tak tau... tempat keje abg kan jauh... sayang pergi keje naik LRT pun bolehh........! ...

Lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tlg bank-in kan RM300 kat akaun abg ye... bukan apa...Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii... motor kapcai abg pun tak camni...

Okeyla sayang...dah cakap lama ni... jgn lupa top up kan prepaid abg nii... esok2 senang abg nak call sayang lagi...

bye-byee....






psst..psst..klu korg dapat pakwe macam n..ape korang nak buat ek??hehe^^
hmm..(mood:thinking)


42 comments:

cik ajaib said...

ish3... ade jugak ehh lelaki yg xde perasaan cmtu..

perempuan tu pun sengal sgtt !!!

teddyuna said...

clash.. cari lain.. haha!

Eyka said...

cik ajaib: taw xpew!haha..gler bole ag btina 2 gn jntan mcam 2!huhuhu=.="

teddyuna: btul2!hohoho^^

azwa_amani said...

kalau dapat bf macam nie...pikir 100 kali nak kawen dgn die ke x....hehehe...lawak2..

Eyka said...

azwa:taw xpew!hahaha^^

N@SIQUE said...

issshhh~~mesti ensem bangat BF dia tue~~ada2 ensem mcm sy x???hehehe

BAHAGIANYA DAPAT BF MACAM DIA

annyss said...

hahha..adoii..gila bengang~ tarik je tlinga bf klu camni...kalu gf lari br padan muka..;p

Eyka said...

nasique: ye la kot!hohoho^^

annyss: btol2!hehe^^..sengl pnye blak!huhu=.="

Aziza Amir said...

ish2 teruk nye perangai..sume awek nk kena support..geram lak baca..huhu teremosi

Eyka said...

aziza: btol2..skong2!huhu..sengl pnye laki!huhu=.="

mutiarahawa said...

boyfren pisau cukur..
tglkn aje...

Fyzal said...

sebagai lelaki saya sarakan kalau Bf yg macam ni.. lempang je laju laju.

ceh.. buat malu kaum Adam je laki camni.

Eyka said...

mutiarahawa: btol2! jaht gler n jantan..ayoyo! *mood dephvli pnye answer..haha:)

fyzal: taw xpew! cian kt awk yg baik ati 2..hohoho^^

wan or sean said...

ish3.....terok nye..
suh bf 2 mengucap bnyak2...
ish....

DuniakuAbstrak said...

kijam betul

taknak jadi mcm ni weh

Eyka said...

wan: hehe..n bukan bf eyka la awk..shre jex nk soh pihk pompn tmpat eyka g serng awk!hohoho^^* ayt nk kejm ja!haha:)

duniaku abstrak: taw xpe! awk kne jdi laki yg sopn sntun tw..tw..tw..??hohoho^^*myibuk jex kaw eyka!haha

wan or sean said...

hoho......mau serang k??
haha..jgn wat group nak serang da la..
haha..
bahaya2...
kne jadi pengajaran apa yg ada kat atas 2

Eyka said...

wan: hahaha..tw tkot!hoho^^ *kaw nak ckap gye gnas jex an eyka!huhu=.="

nora amila ghazali said...

aduuuhhh truk tulll... org cm nie tak leh wat laki nih... hurmm.. ish3..

Eyka said...

nora: taw xpew!haha^^

Eazy Izzuddin said...

ish2 x ptut...

thanks karena singgah

Eyka said...

eazy: thnx jgk awk sb singh kt tmpt eyka n..hehe:)

puteri.diyana said...

grrr,,,,kuang asam tol la laki 2..
ape agi..cari laki len ar.
but..b4 tht...pastikan die byr sume pe yg die utang..
=)

Eyka said...

puteri diyana: okei2!hehe..*n eyka shre bkn cite eyka la awk..hehe:)

chuu said...

erkk., saket2==

puteri.diyana said...

huhu..tapek la..
btw an..
post nie best la bace..
sdgkan pu3 jrg bce post2 org nie.n ta ske..heheh

Zakiah_MamaAdamz said...

cabuuuuutttt! tggu apa lg...aiyark!

Eyka said...

chuu: tw xpew! kne pau tw!huhu=.="


puteri diyana: thanx tw sudi komen, lawat n bace blog sawng eyka n..hehe:)

mama adam:kaka thnx tw datg lawat eyka..komen pon sme..thnx..^^

Ca_haiR said...

kalu saye jadi pmpn.. sy x kan bg pinjam pape pon kat dy.. yg penting cabut~ kedekut betull laki tuh.. isk.. gewram lak akuh..!! hehe..

dinsblog said...

org macam nie kalau lom kawin dah buat hal camnie...rasa2 dah kawin boleh ke org camnie tanggungjawab yg lagi besar tuh?baik toksah...memang cari nahas org camni.

puteri.diyana said...

hak3..ur welcome..
tadek la swg sgt la..
=)

Eyka said...

ca_hair: taw xpe!hehe..awk jgn jdi mcam dy da la..hee:)

dinsblog: taw xpew! jdi laki ag truk..merana pompn yg jdi bini dy 2 tw!huu=.="

puteri diana: hehe..thanx taw awak..:)

Fello Ariza said...

eykadomo lion;

owh.. 1 ag entri yg xdek domo...
haha

..neway.. lelaki tuh sengal jek

:P

Eyka said...

fello design:haha...thnx taw awk..hehe:)

taw xpe! awk jgn jdi mcm dy da la..hahaa:)

thnx lawat eyka^^

maCy said...

bengong la pkwe cmtu. hahaha

Eyka said...

taw xpew!haha:)

Nurul chumel said...

cis!
pakwe tak guna!
baik break je.

Eyka said...

Nurul chumel: tw xpew! break truss!gilak pnye jntan!hee:)

ana said...

hampeh punya BF!!!

Eyka said...

ana: taw xpe!huhu=.="

sYaza said...

keh keh keh...lawak nye...bf ape la cm ni..ehehehe

Eyka said...

syaza: hahaha..taw xpe!hehe:)

thanx sudi lawat eyka..:)