Nov 2, 2010

Betul kew dari london n?? muskill skejap..hahaha:)

 "Mari Join contest Jelly beku dan dapatkan hadiah dari London"




haha..tadi eyka terbaca contest n..
pkir punye pikir
eyka pon join la benda pelik n..
hehe

dy punye syarat pon simple jex..hehe:)

 n ha!

1. Mesti Jadi follower blog dy..(rse ye eyka da lme jadi da..hehe)
2. Ambik poster tu pas tuh letak kat blog u all (Jangan remove sampai contest nie tamat)..(okei2..^^)
3. Buat satu post yang bertajuk "Mari Join contest Jelly beku dan dapatkan hadiah dari London". Post tu mesti dalam BI atau BM jer. The post must be paling kurang 8 patah perkataan.  (kre post n la an??hehe)

jap pkir jap! hmmm...


orite..

"awak soh eyka masok an jelly beku..jadi awak kena kasi eyka menang!
klu x, eyka saman awk sebab tipu eyka!hehe^^"


4. Post tu mesti di link kan dengan blog dy atau post nie

link----->> JELLY BEKU CONTEST

(da link da..^^)


okei x mcm 2..hehe..

xmenang pon xpe..eyka sonok la kawan dgn jelly beku..
dy besh~


psst..pssst..psst..maafkn tuan saye n tw! dy mereng da n..sebab kena penyakit selesama..huhu=.= *domo ckap..

15 comments:

Syat0za said...

ish2, sian kan domo, tuan rumah dah x brape sihat..haha

Eyka said...

syatoza: sbuk ja..sukati laa..lalalala~hee:)

blog untuk renungan aq je said...

hadiah pon beku laaa..'
haha,,pelik je contest ..
kalo g london...rojer2 la ae.

Eyka said...

blog utk renungan: tw xpew!haha..ops! maaf jelly beku..huhu..*tampr pp..(jge mlut t xmeng..haha
xg la awak..dy bg adiah dr sne jex..huhu..=.='

blog untuk renungan aq je said...

hadiah jelly sebesar bangunan 2 k??hehe..
t share2 laa

Eyka said...

blog renungn: xde la..hehe:) *mke shy2 rabbit..haha

nina syakina said...

mcm best jekk.... nk join jugok lerr...

Hunny said...

salam kenal tuan punya blog yang cantik manis..:)

Eyka said...

nina syakina: join la..jom2!hehe:)

hunny: salam knal jgk!hee:)

lea said...

macam menarik~~

Eyka said...

lea: jom g join jom..sonok taw kwan gn jelly beku 2..:)

tukang karut said...

cm biasa,aku nk adiah jer,tp tkmo joint contest..

Eyka said...

tukang karut: awk nk adiah an?? so awk ambik la gift eyka wat 2..hehe^^

white rose said...

rajin btul join contest...
moga berjaye...

Eyka said...

okei..thnx white rose..hehe^^