Nov 26, 2010

awak suruh eyka join..so eyka sekaki join sama..haha:)

thanx taw awak lalink maira sebab ajak eyka join kontest ustaz 2..rasenye ustaz pon pernah ajak eyka join contest n..sebab eyka jenis pelupa..banyak yang ajak eyka join semua eyka xmasuk..sory deh semua..huhuhu..=.="
*kalau ade nampak eyka xbuat tag dari korunk..korunk bole taw tegur eyka..huhu..^^"

syarat-syaratnya:

♥jadi follower blog USTAZ  klu tak nk pn tak pa...tk ada pksaan ok^_^
♥Copy pic kat ats ni n linkkan dengan (http://www.mencariisteri.blogspot.com)....bt satu N3 yang MELETOP..(letak katside BAR JGK)
♥Kemudian klu dh bt 2 perkra d atas ni...komen N3 ni..tngl kn link yg korg bt..supaya sng kerja USTAZ dan tag 3 kwan...untk N3 BOOMBASTIC ni!!!....tu jer!!!

hehe..sebab eyka xde n3 yang besh yang macam ustaz nak 2..so eyka xleh la jadi isteri ustaz macam n..huhuhu..=.=" *buat2 muke cdih gler kentang..haha:)
(eyka tolong promote jex la entri ustaz n ek!hee:))

"so korunk g la join contest n!
besh taw awak..^^
ada hadiah lagi..meletup!!hahaha:)"
(jerit gne microphone tahan pekak punye..haha)


psst..psst...sebab eyka xmasuk benda n..so eyka tag semua taw..g la masuk..da dapat share hadiah dengan eyka taw awak..hohoho:)

3 comments:

Pirate Doctor said...

kaboom...bom dah meletup....huuhuu

Eyka said...

hahhaah..lariiii~:)

AiDa AzRyN said...

gud luck! :D