Nov 22, 2010

1st Lucky Draw by HEZE SUZE


sory kepada yang da tag eyka untuk join lucky draw n..eyka lambat nak join..budak busy biasa bro macam n la..hehe:)

so eyka join okei lucky draw n..

lucky draw n di buat oleh cik HEZE SUZE
so eyka nak cakap thanx sebab sudi buat lucky draw n..n harap buat la lagi...hehe^^
n antara syarat-syarat ye..
  1. MESTI jadi follower blog http://hezesuze.blogspot.com & sila nyatakan ID follower uols ok..senang akak nak catch up.
  2. Opkos kene wat 1 enty sal lucky draw nie...simple je pun Ok...
  3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye.
  4. TAG 3 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.
  5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok.

psssst..psssst...rase ye semua 2 eyka da wat..so korunk plak la cube..sebab eyka tag semua yang datang blog eyka..jom la join sekali..hehe:)

3 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Woah! Good Luck, Eyka ;)

Eyka said...

good luck gak shag~hee:) *mke shy2 cat..haha:)

Hezesuze said...

wah cik heze suze katenye kan...blushing sekejap huhu

thanks join my LD..gud luck dear!